perjantai 23. tammikuuta 2015

Kolme

Eilen oli Ukon 3-vuotis syntymäpäivä. Kyllä se aika vaan kiitää. Juurihan se oli ihan pieni pentu. Jeriko kävi eilen kaverikoira -vierailulla, käytiin lenkillä vanhoilla kotinurkilla Linnainmaalla ja Ukko pääsi sen jälkeen agilitytreeneihin synttäreiden kunniaksi. :) Treenit meni kivasti, Harri oli tehnyt aika jouhevasti kulkevan ja vauhdikkaankin radan eikä siinä mitään suuria vaikeuksia ollut. Kivaa menoa. :)

3-vuotias Ukkeli

Tänään täyttyi eräs toinen kolmiluku: meille tuli kolmas kissa. :) Tarkkaan ottaen Kisu ry:ltä Pirs-Katti niminen lokakuussa syntynyt mini-pantteri-hurmuri. Meillä nimi on pelkkä Pirskatti. ;) On kyllä niin kaunis pieni musta kisuli ja tosi reipas. Jeriko ihan rakastui heti kantolaatikosta käsin ja odotteli pitkin iltaa, että koska kisuli päästetään "yleisiin tiloihin" tai koska Jeriko itse pääsee häntä tervehtimään. :)

Pirskatti

Koska mä saan tavata meidän uuden kaverin?

Odotellaan yhdessä..

Tosi reipas pikku kissa Pirskatti kyllä onkin. On tässä illan aikana hengaillut jo muina miehinä (niin, se on tosiaan poika) olohuoneessa koirien kanssa ja selvästi ymmärtää, ettei ne tee mitään pahaa. Mulle ja Matille jo kehräilee. Omat vanhat kissat on ollut vähän järkyttyneempiä, Lalli on tällä hetkellä jossain piilossa, Lulu turvallisesti leivinuunin päällä. :D Luulen kuitenkin, että se on Jeriko joka kohteliaalla ja hellyyttävällä käytöksellään murtaa jään ja sitten varmasti pian perässä seuraa myös Ukko ja Lulu. :) Lallin lämpiäminen voi viedä aikaa, mutta kun ei se käy päällekään, joten kyllähän se siitä.
Ei kommentteja: