Paimennus- ja agilitykoulutus

Koulutan paimennusta pienimuotoisesti bordercollieille ja kelpieille Valkeakoskella 10 min ajomatkan päässä IdeaParkilta. Tällä hetkellä minulla on pienempi noin 30x30m verkkoaidattu aitaus, joka riittää hyvin niin alkeisharjoitteluun kuin hieman pidemmälle edenneisiin harjoituksiin. Laidunlaajennuksen myötä käytössä on noin 4 hehtaaria luonnonlaidunta. Lisäksi on mahdollista harjoitella pyöröaitauksessa. Lampaina minulla on kainuunharmaita sekä kainuunharmas-risteytyksiä.
Mahdollista treenata häkitystä tai lähityöskentelyä pyöröhäkissä.

Mikäli paimennustreenit kiinnostaa, lähetä sähköpostia osoitteeseen sabina.lahteenmaki@gmail.com. Facebookissa on oma ryhmä treeneihin liittyen, johon kannattaa käydä liittymässä! :) https://www.facebook.com/groups/289821644474959/?fref=ts

Voit myös kerätä 4-8 koiran porukan ja ehdottaa teille sopivia päiviä minulle. Hinta 28e (sis. alv)/koira kaksi kertaa lampailla.

Paimennuskoulutus aloitetaan liinassa ja aloittelevalla koiralla onkin hyvä olla tukeva panta tai valjaat paimennustreenejä varten. Harjoituksissa otetaan huomioon lampaiden hyvinvointi ja harjoitukset suunnitellaan koirakon osaamistason mukaan. Pyydän ottamaan huomioon, että mikäli olet ollut 48h sisällä muulla tilalla vierailemassa, desinfioisit/pesisit jalkineet tautien leviämisen välttämiseksi.

Paimennuskoulutuksen lisäksi käytössä on n. 35x25m nurmipohjainen agilitykenttä sekä esteet. Kenttävuokra 15e/tunti itsenäiseen harjoitteluun. Koulutushinnat koulutettavien määrän mukaan sovittuna. Voit myös kutsua ulkopuolisen kouluttajan ja vuokrata kentän käyttöösi esimerkiksi kennelpäiville.

(c) Tiina Palmu

Ei kommentteja: