lauantai 26. marraskuuta 2011

Lisää tokoilua..

Käytiin päivällä ensin Tuijan ja Ronjan kanssa lenkillä, sitten koulun kentälle tokoilemaan. Jeriko on nyt kyllä lenkeillä ollut jotenkin hömelö, kovasti hajujen perässä ja irtoilee, toisaalta kyllä tottelee ihan hyvin, mutta on jotenkin hajamielisen oloinen. Välillä meinaa ärsyttää, mutta toisaalta se on vaan sellainen hassu urpo.. :D

Treenailut on kyllä mennyt ihan hyvin oli hömelö lenkeillä tai ei. Tällä kertaa otin heti ensimmäisenä tunnarin, sitä ei ollakaan pitkään aikaan otettu. Olisiko siinä ollut vähän vajaa kymmenen häiriökapulaa leväällään ja sinne oma, ei siis missään koejärjestyksessä. Kolme todella hyvää peräkkäistä toistoa tuli, hyvin käytti nenäänsä ja löysi oikean, vääriä kapuloita ei maistellut ollenkaan. Hyvä! Nenä on siis jota kuinkin kunnossa. :)

Metallikapulan pitoa myös otettiin. En nyt edes ulkona lämmitellyt ja vaikka kerran pääsi aluksi putoamaan (pudotti kun kurotin silittämään päätä), niin piti sitten taas hyvin ja liikkeessä myös. Ihan jopa innokkaan näköinen. :)

Seuraamista otettiin myös. Seuraamiseen en nyt ole ihan täysin tyytyväinen, välillä meni mun mielestä vähän sellaiseksi "toko-seuraamiseksi", turhan väljä mun makuun kun ei tuntunut reidessä. Erinomaista tokoseuraamista kyllä ja kontakti piti, mutta itse tykkäisin, että olisi ihan kiinni. Käännöksiä oikealle pitäisi kyllä harjoitella enemmän, niissä on vähän väljä. Juoksuun siirtymisessä tuli perinteinen haukahdus. :D Ihan hyvää seuraamista siis, mutta pitää treenailla enemmän, että olen itsekin tyytyväinen. ;)

Ruutua tehtiin myös. Tässä tuli vähän häröilyä, ensin pari hyvää toistoa ensimmäinen alustalla ja toinen ilman, mutta Ronja-parka oli odottamassa suoraan ruudun takana, ja pallo pirulainen karkaili Jerikolta Ronjan yli. Vaihdettiin siis lähetyssuunta ja sen jälkeen Jeriko meni vähän epävarmaksi. Ruutumerkitkin oli kyllä aika vinksallaan. Ja sitten kaiken hyvän lisäksi ohi käveli joku täti kolmen kiskovan ja huohottavan pikkupiskin kanssa, vähän Jeriko siitä häiriintyi. Tosin pääsin kyllä silti palkkailemaan, että ei nyt ihan kelvotonta, jouduin vaan odottelemaan, että Jeriko haki oikean paikan..

Ei kommentteja: