tiistai 5. helmikuuta 2013

Rapsutuksia ja hiihtämistä

Ollaan Jerikon kanssa käyty nyt säännöllisesti Kaveri koira -käynneillä, tänään viimeksi Hervannassa kuuro-sokeita moikkaamassa. Jeriko on kyllä aivan huippu, mutta vielä se ei ole aivan tajunnut, että mikään treffipalvelu se ei ole ja muut koirat pitäisi unohtaa. ;) Tänään Jeriko ihastui taas erityisesti pariin pienikokoiseen uroskoiraan, varsinkin silkkiterrieri sai Jerikon sydämen aivan sulamaan. :D Kyllä Jeriko huomiota antaa vierailukohteillekin, mutta toivon mukaan ja eiköhän jatkossa pysty keskittymään vielä paremmin siihen asiaan. ;)

Kävin sitten kotona vaan hakemassa sukset ja lähdettiin hiihtämään. Ensin Jerikon kanssa ja ihan kivaa tahtia mentiin: keskinopeus 18,6 km/h ja keskivauhti 3:13/km, mikä on mielestäni ihan ok suoritus Peltolammin maastossa. Uskaltauduin nyt vielä niihin jyrkkiin mäkiinkin kannustamaan Jerikoa vetämään ja sehän veti hienosti ja pääsin ihan kunnolla hiihtämäänkin ylöspäin! :)

Ukon kanssa mentiin sitten toinen kierros, Vellu ja Jätkä toimi meille vetoapuna koko matkan, iso kiitos siitä Vellulle! Ukon kanssa päästiin itse asiassa parempaan vauhtiin kuin Jerikon kanssa, varmasti tuosta koko matkan vetoavusta oli iso hyöty! Ukon kanssa mentiin 19,2 km/h keskinopeutta, keskivauhti 3:07/km. Maksiminopeus jäi vähän Jerikolle 38.7 km/h vs. 37.7 km/h.
Mutta siis hienosti kyllä meni ja kivaa oli! Ukko ei ehtinyt edes alkaa riekkumaan narun kanssa, kun oli niin kiire pysyä Jätkän ja Vellun perässä, koko lenkki mentiin siis yhteen menoon ilman mitään kupin nuri menoja. ;) On se Ukkokin vaan hieno! :)

1 kommentti:

Mirkku kirjoitti...

Jotta sulta ei kirjoittaminen loppuisi... Haaste ;D
http://iitunova.blogspot.fi/2013/02/youve-been-served.html