sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kymppi tuli, mutta se ei ollut tavoite

Oltiin tänään taas agilitykisoissa. Tällä kertaa Nokialla NPKH:n majalla. Tuomarina Harri Huittinen. Tea oli mukana kannustamassa ja kuvaamassa. Tea oli myös tehnyt mukaan hyviä sitruunamuffinseja, kiitos vielä niistä! :)

Ensimmäinen rata oli hyppäri. Me oltiin toisena lähtövuorossa, kun yksi luokkanousija oli ensimmäisenä. Ei siinä kuitenkaan voinut muiden suorituksia yhtään seurata ja suoraan rataantutustumisesta lähtöön. Tämä rata meni parhaiten. Kaksi rimaa tippui, mutta muuten Jeriko oli hyvin kuulolla ja teki niin kuin käskettiin eikä sooloillut ylimääräisiä. Eka rima tulee alas kai mun käskytyksestä, toinen rima tulee loppusuoran alussa, olisko sitten mun kirittämisen vuoksi..? Kun eka rima oli jo tippunut otin vielä enemmän riskiä kuin olisin ehkä muuten ottanut ja otin enemmän etäisyyttä Jerikoon esim. tolla hyppykaarteella. Jeriko teki siinä kyllä hienoa itsenäistä työtä ja kepit tuli tosi lujaa, sekä niiden jälkeisen hypyn kääntyi tosi nätisti. Tuloksena jokatapauksessa 10,  aika -19,55. Tällä suorituksella sijoituttiin neljänsiksi, kun radalta tuli yksi ainut nolla, kaksi vitosta ja meidän jälkeen yksi 15, kaikki muut hylkyjä 13 kilpailijasta.


Kahdella jälkimmäisellä radalla lähdettiin sitten ensimmäisinä. Toinen rata alkoi tosi hyvin, kaikki meni hyvin kepeille asti, mutta sitten keppien jälkeiseen renkaaseen Jeriko rysäytti oikein kunnolla päin! :( Eipä ole tollaista Jeriko ennen tehnyt. Jatkoin sitten vaan liikettä etten tekisi liian isoa numeroa asiasta ja katsoin näyttikö Jerikoa sattuneen, mutta kun mitään ei näyttänyt käyneen niin jatkoin rataa. Tämän jälkeen rata meni kuitenkin aika huonosti, ensin heti perään hypyn edessä ympyrät ja sitten muurin jälkeen Jeriko ampaisi kepeille vaikka kuinka yritin kutsua ja vetää sivulle kohti oikeaa hyppyä. Siitä sitten hylky, mutta loppurata menikin sitten taas ihan kivasti. :D


Kolmas rata oli kaikkein surkein. Kontaktit Jeriko kyllä teki hyvin. Mutta sitten muuten sähelsi aika paljon. Ensin puomin jälkeisellä hyppysarjalla Jeriko meinaa karata putkelle ja korjauksesta hyörii ja pyörii hypyllä tehden sen lopulta väärään suuntaan. Tästä kun jatkettiin niin uudestaan tuli ongelmia putken jälkeisissä hypyissä, Jeriko meinasi painella ohi taas kepeille eikä sitten millään olisi malttanut tulla takaisin mun luo kutsusta, vaan hyöri ja pyöri ja tarjoili mitä sattuu. Tästä kun selvittiin niin loppurata meni itse asiassa ihan hyvin.


Ikäväähän tässä on se, että näillä kahdella jälkimmäisellä radalla Jeriko ei ollut ohjauksessa niin hyvin, mutta rimathan pysyi. Ensimmäisellä rimat taas tippui, mutta muuten meni tosi hyvin! :D Kaiken tuon kun saisi samaan suoritukseen niin sitten tulisi hyvä! :)

Ukko oli myös kisapaikalla mukana. Enimmäkseen odotti autossa, mutta kävihän se sitten kivapaikkaakin ihmettelemässä. Aika hyvin Ukko kyllä malttoi häiriössä istua ja jopa tarjota perusasentoa! En siis ole perusasentoon vielä liittänyt edes käskyä, kun liike ei ole valmis, mutta Ukko tarjosi sitä kuitenkin, kun seisoin tietyllä tavalla odottavaisena. ;) Etevä poika.
Kisojen jälkeen käytiin vielä Tuijalla teellä ja pannarilla. Ukko yritti kovasti (vähän liiankin kovasti) hurmata Ronjaa, mutta ei saanut sitä vielä ryhtymään leikkiin. Vähän kun Ukko tosta rauhoittuu, niin sitten varmasti kyllä. :)

1 kommentti:

Tuija kirjoitti...

Ronja lämpenee vain hitaasti. Lupaavia merkkejä jo.:) Kiitoksia vierailustanne.