sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Come back

Siis Jerikon tottis/toko-motivaatio on tehnyt come backin! :)) Toiveissa oli tänään päästä tekemään pk-esteitä ja pientä jana/keppitreeniä, mutta kun satoi koko päivän niin esteet ja jälki jäi haaveeksi, mutta kentällä pääsi vähän tottistelemaan. Lähdettiin siis Ristinarkkuun Tuijan ja Ronjan kanssa pienelle kentälle. Siinä kun kurvasin kentän pihaan, huomasin että kentälle oli jäänyt jalkapallo. Sillä sekunnilla päätin, että nyt valjastetaan Jerikon pallohulluus hyötykäyttöön. Pallo oli jo ennestään tussu, joten ei kai haitannut että koira sillä vähän pelas.. ;)

Ensin kuitenkin teki Tuija Ronjan kanssa ja Ukko oli vaan kentän laidassa tekemässä pikkasen perusasentoa ja ylipäätään totuttelemassa siihen toisen tekemisen katseluun. Kyllä otti jo vähän koville katsoa, kun Ronja teki ja leikki, pikkaisen vinkuili, mutta ei nyt sentään huutanut kurkku suorana. ;) Hienosti kyllä pystyi silti tekemään perusasentoa, vaikka Ronjan tekemisetkin kiinnosti kovasti.

Sitten pääsi Jeriko tekemään ja heti alkuun pienen pallo hetsailut, Jeriko oli aivan liekeissä! :D Sitten jätin palloa maahan ja muutama seuraamispätkä ja nyt oli sitä virettä mitä Jeriko parhaillaan osaa. Siis tosi tiivis ja innokas, mutta silti pysyi aivan hiljaa! Ja heti naksusta syöksyi pallolle, oli hyvä palkka. ;)
Tehtiin myös eteen lähetystä pallolle ja sekin toimi arvattavasti todella hyvin. Ruutua tehtiin myös niin, että pallo jäi mulle ja lähetin Jeriko ruutuun ja siitä vapautin pallolle. Hieman ruudussa on nyt se ongelmana, että Jeriko meinaa pysähtyä liian aikaisin, siis ruudun sisään, mutta silleen että maahanmenossa tulis tassut pihalle. Vähän niin kuin viime kokeessa. Kuitenkin uudella ruutu-käskyllä tai odottamalla Jeriko kyllä hienosti korjasi taaksepäin. Eli ei huono. Yksi läpijuoksu suoraan pallolle tehtiin myös, ja sitten vielä noudon palautusta isolla kapulalla niin, että jätin kapulan maahan meidän väliin ja vapautin nostin jälkeen pallolle mun taakse. Alkuun yritettiin niin, että Jeriko jäi kapula suussa odottamaan ja siitä kutsusta lähtisi tuomaan ja vapauttaisin pallolle, mutta Jeriko oli aivan hämillään. Tolla toisella tavalla tuli oikeasti lujempaa ja syöksyi kapulalle innoissaan. Tokoon vähän liiankin innoissaan, mutta mitä pienistä. ;)
Toisella Jerikon vuorolla takaluukku unohtui multa auki ja Ukko huusi niin kuin sikaa tapettais, mutta nyt Jeriko ei häiriintynyt ollenkaan! Tästä mä olen niin iloinen etten osaa edes sanoa! Ette usko millainen epätoivo on meinannut iskeä, kun Jerikon työskentely on tuntunut murentuvan ja haihtuvan kuin tuhka tuuleen, kun häiriintyi niin Ukon metelöinnistä. Olen todella iloinen siitä, että nyt alkaa vihdoin näyttää siltä, ettei yhteinen treenaus voi onnistua. :)) Ja kyllä se Ukkokin toisaalta aika nopeesti hiljeni, ihan hetken huusi hullun lailla. ;)

Ukko teki sitten vielä perusasentoa ja alkaa kyllä jo tosi hyvin sujumaan! Yritin nyt palkkailla niin, että sylkäisen nakin palan suusta, ettei Ukko kyttäisi vasenta kättä. No, ei Ukko sitä oikein hiffannut mistä ne nakit tuli, mutta tajusi kyllä ettei kädestä ja kontaktiakin alkoi löytyä paremmin. :) Mutta siis aika hienosti se kyllä tulee perusasentoon, se täytyy sanoa, ihan ilman pienintäkään käsiapua tai mitään. :) Sitten leikiteltiin ja Tuijakin leikki Ukon kanssa. Eipä ole tullut pyydettyä vieraita leikittämään, mutta ihan hyvin Ukko leikki. :) Sitten leikin lomassa maahanmenoa ja istumista ja vapautus lelulle, hienosti meni! Istumisia otin ihan pari sekaan, ensimmäisellä meinasi tarjota maahanmenoa, mutta toisella erotti jo tosi hyvin ja iski pyllynsä varmasti maahan. Hieno pentu! :)

Ei kommentteja: