torstai 20. maaliskuuta 2014

Ukko tykittää

Nyt on kyllä jokainen treeni Ukon kanssa edellistään parempi! :) Ukko tuntuu nostattavan vauhtia ja fiilistä ihan koko ajan. Keskiviikkona Ylökkin vuorolla Ukko meni puomin jo niin nopeesti, etten mukana pysynyt. Tosin sitten se pysähtyminenkin vähän lipsahti, mutta täysin oikee suunta! :) Muutenkin radalla Ukolla on joka kertaa aina vaan parempi meininki treeneissä, hitsi kun oon tyytyväinen! :)

Tänään tehtiin wuffin hallilla juoksu-A:ta ja siinäkin Ukko selvästi on kehittynyt. Ihan raa'asti jätin nyt huonommat palkkaamatta ja Ukko paransi menoaan koko ajan, viimeisen sarjan toistot oli jo todella vauhdikkaita ja hyviä! :) Nyt vaan pitää pumppereita vähän säädellä, kun nopeemmassa vauhdissa ja pidemmällä laukka-askeleella ei oo ihan sopivat paikat. Ylösmenon edessä olevaa pumpperia siis kauemmaksi ylösmenosta ja alastulon pumpperia alemmaksi. Osalla toistoista alastulon pumpperi oli ihan ok kohdassa, mutta välillä tuli jätettyä liian ylös. Tästä tää lähtee. :)


Jeriko tuntui nyt Ukon rinnalla jotenkin hitaalta ja sillä tuli hassuja jarrutuksia ja ylimääräisiä askelia osaan toistoista. Osa toistoista oli kyllä videolta katsottuna tosi hyviä ja olin vähän liian kriittinen Jerikon suoritusten suhteen. Onneksi Jeriko kestää hyvin palkkaamattomuutta ja parantaa vaan menoaan, niin ei siitä mitään haittaa ollut, että viilas sen kanssa pilkkua ehkä vähän liikaakin.. :D Nyt täytyy kuitenkin olla tarkkana noiden pumppereiden kanssa, koska Jerikolla selvästi lyhyempi laukka-askel kuin Ukolla, ylösmenon pumpperi Jerikolla oli nyt hyvässä kohtaa eikä Jerikolle voi kauemmaksi laittaa, mutta alastulon pumpperia siirtämällä alemmaksi täytyisi houkutella Jerikoa vähän venyttämään alastulolla. Eli pitää muistaa molemmille pojille omat paikat pumppereille ja vaihtaa aina välissä. Miten musta tuntuu, että en välttämättä tule muistamaan tätä ihan joka kerta...? ;D Oon muutenkin vähän meinannut unohdella aiempia havaintoja näiden treenien suhteen... :D


Ei kommentteja: