tiistai 1. lokakuuta 2013

Tokoiluja

Käytiin eilen tokoilemassa Linnainmaan koulun kentällä ja saatiin seuraksi Darja ja Markus, sekä Jerikon serkku-poika Ilo. :) Darja käskytteli Jerikolle ruutua ja nyt makasi oikein rauhallisesti ruudussa eikä mitään ajatustakaan ennakoida. Kyllä se tais olla sellainen yksittäinen aivopieru viime kokeessa. Näitä meillä riittää.. :D Sitten Darja liikkuroi meille ohjattua noutoa ja hitsi, kun oli taas Jerikolle vaikeeta mennä merkille liikkuroituna, ravaili tai suorastaan hiippaili merkille varovaisesti vaikka sitten merkkiä siinä kapuloiden edessä leikitellessä meni oikein vauhdilla. On sille vaan jäänyt ikävä mieli noista liikkuroiduista suorituksista, kun oli ongelma sen merkin ohituksen kanssa ja sitä joutui siitä korjaamaan. Mutta saatiin kuitenkin ihan hyviä onnistumisia sitten, koko ajan paransi. :)

Ukko teki ihan perus seuraamista ja vähän jääviä, sekä luoksetulo. Iloa ja Darjaa käytin häiriönä ja seurauttelin heidän ympäri, mutta ei Ukko siitä ottanut enää mitään häiriötä, kun oli jo Ilon moikannut. Itse asiassa Ukko oli hassu, kun annoin luvan mennä tervehtimään: kävi vähän haistamassa ja heilutteli häntää, mutta sitten jäi vaan paikoilleen ja vilkuili mua, että koska jatketaan treeniä. :D

Tokoilujen jälkeen käytiin pikku lenkillä. Sittenhän Ukko tietenkin innostui aivan valtavasti Ilon kanssa leikkimisestä ja olihan niillä hauskaa! :) Myös Jeriko osallistui välillä juoksenteluihin ja leikitteli Iloa. On siinä kyllä kiva pentu, tosi hyvin puhuu koiraa ja sitten kuitenkin lähtee rohkeasti leikkimään kunhan on kohteliaasti ensin tehnyt tuttavuutta. :)

Tänään käytiin Tuijan kanssa tokoilemassa. Ensin Ukko teki alokasluokan liikkeet läpi niin, että Tuija liikkuroi ja palkkasin jokaisen liikkeen jälkeen lempipallolla. Jännä juttu, palkkailusta huolimatta alkoi vire loppua kohden laskea. Seuraamiset alkuun ihan ok, vähän oli väljyyttä välillä eikä se mitään Jerikon seuraamista ole, mutta ihan ok varsinkin tokoon. Liikkeestä maahanmenossa ylösnousuun tuplakäsky, tän Ukko lähes aina jumittaa. Luoksetulo oli tosi hyvä, mutta sitten liikkeestä seisominen meni ensin maahanmenoksi. Otin tämän kuitenkin tilaisuutena käskyttää uudestaan maasta ylös ja nyt nousi yhdellä ja kehuin isosti. Sitten seisominen ihan ok, valui hieman perään, mutta en ala sitä hinkkaamaan mihinkään täydellisyyteen, tämä kelpaa. Mutta seuraamisessa jo huomasi selvän vireen laskun. Hyppy ihan ok, mutta ei siinäkään kunnolla seissyt paikallaan.
Vaikea tätä nyt kunnolla kuvata, mutta Tuija sen ekana ääneen sanoi, että vire laskee ja niin se tosiaan koko ajan laski vaikka joka liikkeestä tuli palkka. On se vaan kumma, tuttu kenttä, tuttu liikkuri, ei ylimääräisiä häiriöitä ja palkka vielä, mutta silti vire ei kestä. Nyt tehdään sitten paljon kokeenomaista liikkuroitua treeniä, että Ukko tottuisi siihen.

Jerikolle ensin zetaa ja sitten ohjattua noutoa taas liikkuroituna. Muistin nyt palkkailla perusasennostakin, kun sitä ei ole aikoihin tehnyt ja Jeriko käynyt odottaessa vähän "hajamieliseksi". Vahvistelin siis sitä, että Tuijan viedessä kapuloita Jeriko oli skarppina ja katsoi kapuloiden viennin, mutta palautti aina katseen muhun. Nyt meni merkki kyllä tosi hyvin, mutta ite mokasin ensimmäisen, kun kehuin "hyvä merkki" ja Jeriko otti tämän käskynä korjata vielä ja Jeriko korjasi itsensä vinoon oikealle. :D Palkkasin siitä kuitenkin, mutta vähän pelkäsin, että seuraava toisto olis huono, koska meni säädöksi kuitenkin toi. Mutta ei, Jeriko meni ihan vauhdikkaasti ja varman oloisesti merkille, päästin noutamaan oikean joka tosi hieno ja sitten vielä sama juttu vasemmalle ja todella hienosti sekin! Hitsi olin tyytyväinen!! :) Niin tyytyväinen, että jätin Jerikon treenin tähän hyvään fiilikseen. :)

Ei kommentteja: