sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Nappis Nappinen 3-vuotias!

Jeriko eli Nappis Nappinen täytti tänään kolme vuotta, kyllä se aika kiitää! :) Jeriko ja Ukko sai yhteisen joululahjan Tuijalta, mutta Jeriko saikin avata sen jo tänään synttärilahjaksi. Jeriko on näppärä ja hassu, kun se avaa lahjoja, tarkasti repii paperit pois ja selvästi tietää että niihin papereihin on kätketty joku kiva juttu. :DKäytiin eilen tokoilemassa Tiinan ja Kiden ja Kujen kanssa. Tuuli aivan älyttömästi ja oli kylmä, mutta silti kiva treeni. Viime lauantaina hoksattiin vielä lääkiksen vierestä parkkis joka ainakin lauantaisin on ollut nyt aivan tyhjillään, mutta hyvin aurattu. Ukon kanssa tehtiin pätkiä seuraamista ja se on jo aikas hyvää, ajoittain jopa aivan huikean hyvää tokoseuraamista. ;) Kapulan pitoa otettiin myös ja tässä Tiina teki havainnon, että turhan pitkiä sarjoja teen, kun Ukko sitten kyllästyy. Tää on mun perisynti! :D Mutta yritän parantaa tapani.

Jerikon kanssa tehtiin ohjattua noutoa ja nyt käänsin sitten hieman katsettani/päätäni osoittamaani suuntaan, ja asia oli sillä päivän selvä Jerikolle! Ei mitään arpomista, ei hätäilyä, helppo juttu. Ei siis kannata aina olla robotti, kun ei kukaan normaali ihminen niin käyttäydykään. :D Lisäksi tehtiin jääviä, joissa sitten Jerikon tapa arpoa nosti päätään. Seuraaminenkin oli aika hirveetä, Jeriko poikitti ihan hulluna alkuun ja meinas äännellä, mutta lopetti kyllä kun kielsin ja käännyin vasempaan ympäri niin kauan, että otti takaosan sisään. No, sitten ne jäävät. Ensin yksittäisinä onnistui, mutta sitten onnistuneen seisomisen jälkeen Jeriko jäi siihen jumiin eikä meinannut istua ollenkaan. Lopulta kuitenkin istuikin, mutta täytyy kyllä edelleen hioa käskyjen äänenpainoa, että saa ne Jerikolle selkeämmiksi.

Tänään käytiin sitten Tuijan kanssa Ylökk:n hallilla, ihanaa kun oli lämmin eikä tuullut! :D Ukon seuraaminen oli taas oikein hienoa, ei oikein mitään valittamista. Ukko on hyvin ymmärtänyt paikan ja tarkoituksen ja tulee nätisti mukana jopa, kun otan viistosti askeleita oikealle. Hieno poika! :) Noutokapulan pitotreeniä taas, otin ehkä neljä pitoa ja sitten lelupalkka (väleissä siis makkarat). Sitten vielä halusin saada Ukon nostamaan kapulan maasta, mutta olis vaan pitänyt jättää siihen, koska sitten meni taas alamäkeen. Voe voe. Ensi kerralla mä sitten oikeasti muistan. Ukko teki myös muutaman toiston avoimenn kaukkareita niin, että seisoin edessä, hyvin meni.

Jeriko teki ohjattua noutoa, tehtiin vaan kaksi toistoa, molemmilla Jeriko lähti epäröimättä oikealle kapulalle. :) Jeriko teki myös kukkareita ja nyt on tekniikka taas mieleiseni. Jerikolle myös jääviä. Yksi seisominen jäi istumiseksi, mutta kun seuraavaan annoin painokkaan käskyn ja yritin nimenomaan sanoa käskyn matalasti, niin jäi seisomaan. Äänenpainoon siis huomiota, mutta tässä onkin se konstikas juttu, että kokeessa sitä ei saa ihan samalla tavalla välttämättä sanottua... Hankalaa.

Lähdettiin myös tänään Somerolle, missä olen seuraavan viikon töissä. Illat sitten treenaillaan. ;) Asunto on ihan jees, ulkokautta rappukäytävästä pääsee suoraan ylös ja sisälle. Asunnossa on kaksi sänkyä, yksi mulle, yksi Ukolle. ;) Mikroa, kahvinkeitintä ynnä muita ei ole ja suihkukin on eri käytävän varrella erillinen suihku, mutta ei se mitään. Itse asiassa kuitenkin ihan viihtyisää. Ja enhän mä paljon täällä tule aikaa kuitenkaan viettämään. ;)


Ei kommentteja: