lauantai 22. joulukuuta 2012

Joulunalusaksat

Eilen kotiuduttiin Somerolta. Koko viikko meni tosi kivasti, paitsi sitten viimeisenä päivänä Ukko oli tehnyt yllärin mulle löydettäväksi: availlut hieman nojatuolin kulmaa ja levitellyt vanuja... Auts. Ei sitten muuta kuin tunnustamaan onnettomuus, katsotaan tuleeko lasku perässä. :D
Jeriko tietenkin oli aivan oven takana, kun tulin, sen näköisenä, että "Nyt ei kyllä hyvä heilu, mutta mä en ole sitten ollut lähelläkään tota nojatuolia!". :D

Ehdittiin tunti just kotona olla, sen verran että sain laukut purettua, kun lähdettiin jo agilityvuorolle. Jeriko jäi vielä kotiin lepäilemään hieronnan jäljiltä. Hässäkässä sitten unohdin kontaktikehikon, ei siis harjoiteltu ylösmenokontakteja. A:n alastulokontaktia tehtiin muutamaan kertaan ja hienosti Ukko tekikin. Sitten taas huomas, että jos alkoi liikaa jankuttamaan niin suoritusten taso laski, ei siis pitäis hinkutella. Pientä radanpätkää tehtiin myös ja Ukko oli todella pätevä! :)
Vellulta katselin, kun teki Julman kanssa hypyillä kääntymisharjoituksia ja jarrutusta, ja se oli niin hyvä harjoitus, että pitihän sitä Ukonkin kanssa tehdä! Tosi hyvä tässä vaiheessa ottaa jo mukaan.

Tänään oli valmennusryhmän treenit ja Jerikokin pääsi tuuraajana treeniin mukaan. Teron tekemä rata oli tosi kiva, paljon tiukkoja käännöksiä joihin meidän nimenomaan pitäisikin kiinnittää huomiota. Itse olin taas jotenkin tosi huono ja päästin Jerikoa liian pitkälle. Toisaalta taas jos vaan ohjaan normaalisti ja teen, niin Jerikoon voi luottaa tosi paljon. Tuli kuitenkin mieleen, että pitäisi Jerikonkin kanssa harjoitella ensi kerralla omalla vuorolla noita tiukkoja käännöksiä, että saatais niiden rytmitys hiottua paremmaksi. Tero kyllä kiinnitti tosi hyvin huomiota just niihin kohtiin, mitä itsekin haluan kehittää ja oli tosi huippua saada Jerikokin mukaan treeniin! Hitsi, kun saisi oikean valkkuryhmäpaikankin Jerikolle!

Ukon kanssa samaa rataa sitten hieman pienemmissä pätkissä ja Ukko se vasta mut yllättikin. Ollaan tehty nyt välissä harjoitteita ensimmäisen esteen lukitsemiseen ja sille irtoamiseen vaikka olisin kauempana enkä kädestä pitäen viemässä, mutta kun alussa oli kaksi hyppy suoraan ja niiden jälkeen kolmas 90 asteen kulmassa ja toisesta ehkä 4 metriä sivuun ja hieman enemmän eteen, niin olin kyllä ihan varma ettei ole mitään mahdollisuutta yrittääkään Ukkoa ohjata kolmosen vierestä. Tero pisti kuitenkin yrittämään ja hitto vie Ukkohan teki sen heti oikein, ei mitään ongelmaa! Tiukkojen käännösten harjoittelusta olikin tässä myös hyötyä ja käännökset meni tosi hienosta. Samoin persjättö. Hitsi Ukko oli hyvä! :) Ihan loppuun vielä tuli persjättö pituudella mitä ollaan kerran otettu Sarin treeneissä aikaisemmin, hieman se tuotti Ukolle vaikeuksia, meinas tulla ohi, eli tässä on sitten meillä seuraava treenikohde.

Eli seuraavalla omalla vuorolla Jerikollekin ihan tekniikkatreeniä, nih. Ja Ukko saa treenata pituutta ensin lelulle eteen ja sitten pikku hiljaa pituudella kääntyminen ja kuitenkin sen kokonaan hyppääminen, että tule mitään välistä hyppyjä. Olipas kyllä kivat treenit. Nyt sitten voi hyvillä mielin jäädä joulun viettoon ja palata asiaan taas ensi torstaina treeneissä. :)

Ei kommentteja: