sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Hattutemppu!

Ohhoh, olipa aikamoinen päivä! Hyvinkäällä agilitykisat, kahden agilityradan tuomarina Harri Huittinen, hyppyradan tuomarina Henri Luomala. Jännitys oli kyllä taas aikamoinen ennen ensimmäistä rataa. Kuluneella viikolla on alkanut agility taas luistamaan, mutta sitä ennen on ollut vähän motivaatio- ja uskopulaa. Mutta hyvä siis, että tällä viikolla meni treenit hienosti! :)
Radat oli kaikki tosi kivoja.

Ekalla radalla ei mitään erityisiä kummallisuuksia, ihan peruskiva rata. A:lla ennen loppusuoraa en ollut uskoa, ettei yksikään rima ollut tippunut tai tullut muita virheitä. Ja ihme kyllä homma pysyi kasassa loppuunkin asti, etten alkanut tuulettamaan liian aikaisin! :D
Tältä radalta tuloksena 0 virhepistettä ja aika -9,70, sijoitus 6. kun oli niin monta nopeaa nollaa muillakin.
Pieno korjaus: tällä radalla oli vaarallisempi kohta toi putki, muuri, kepit -sarja, kun muurilta tullessaan koira ei näe keppejä ja putki sylki ehkä hieman vinoon. Tätä siis etukäteen jännitin ja otin (ja sainkin) Jerikon hyvin kiinni ennen muuria. Ekoissa kisoissahan meillä tuli vastaavasta kohdasta vitonen.


Toisessa radassa oli jo hieman enemmän mietittävää. Keppien jälkeistä elämää mietin ja jahkailin vaikka kuinka pitkään! Ensimmäisenä tuli mieleen vaan takaaleikata keppien ja muurin välissä. Sitten kuitenkin aloin miettimään myös persjättöä. Persjättö kuitenkin jännitti aika paljon ja mietin valssia, sitten vielä vähän takaaleikkausta ja uudelleen valssia. Kokeilin harjoitusesteillä kepeillä valssaamista ja kun Jerikon tuntui sen hyvin kestävän niin silleenhän sitten tein ja hyvinhän se meni. :) Muuten radassa ei ollut mitään ihmeellistä, kontaktit oli Jerikolla tosi hyvät!
Tästä radasta 0 virhepistettä, aika 12,94 ja 3. sija. :)


Hyppäri oli sitten jo aikas kinkkisen oloinen, näki aika ihmeellisiäkin ohjausratkaisuja ja sitten toisaalta, kun pääsi itse rataan tutustumaan niin esteiden linjat olikin aivan erilaisia kuin miltä reunalta katsottuna näytti. Oikein nopea rata ja toisaalta paljon käännöksiä. Moni koira tuli ohi putken jälkeiseltä pituudeltakin, joka oli melkein suoraan seinää päin. Ajattelin, että rimoja nyt on jo vähintäänkin pakko tippua, koska ajattelin Jerikon olevan jo aika väsynyt. Mutta ei mitään, Jerikohan teki taas tasan niin kuin käskin (ja onneksi ohjauskin onnistui) eikä yksikään rima heilahtanut!
Tuloksena siis 0 vp, aika -10,79 ja 1. sija! :) :) :) Taisi olla radan ainut nolla makseissa..



Ei olisi kyllä voinut oikein paremmin mennä! Enkä toisaalta etukäteen olisi missään nimessä osannut tällaista odottaa, yksikin ykkönen tuntui aika kaukaiselta ajatukselta. Mutta Jeriko oli kyllä aivan upea tänään, hitto miten voikin olla niin hieno koira! <3 Me siis siirrytään ihan oikeasti kakkosiin tän yhden kisan tuloksilla... Huh, en mä osaa sanoa enää mitään, odotan vaan että herään pian.. ;)

7 kommenttia:

Alessa kirjoitti...

Wau, on pakko onnitella vaikka vain näin sun blogia lukemalla oon teidän menoa seurannut :) Hienoa menoa ja yhdestä kisasta kaikki kolme nollaa, onnea!!

Unknown kirjoitti...

Mahtava juttu! Onnea vielä! Te ootte mielettömiä! :) Jeriko <3

Liisa kirjoitti...

Jeeee! Oli siis se kuuluisa tekemisen meininki taas tänään :D Paljon onnea, hieno suoritus!

Emmi kirjoitti...

Paljon onnea luokkanoususta ja upeasta kolmesta nollasta samoista kisoista! Teidän meno vaikuttaa tosi hienolta lajissa kuin lajissa mitä olen blogianne seurannut :) Tsemppiä jatkoon!

Sanna Hyytiäinen kirjoitti...

Hienoa! Suuret onnittelut upeista tuloksista!!

Sirkku kirjoitti...

Vautsi, mahtavat onnittelut nollista! :)

Sabina kirjoitti...

Kiitos!! :) Jeriko <3 <3 <3