maanantai 5. joulukuuta 2011

Viikon aloitus

Käytiin tänään ensin päivällä lenkillä Tuijan ja Ronjan kanssa, ja sitten illemmalla vielä erikseen tokoilemassa. Ennen tokoiluja kävin M&M:ssä ja ostin Tuijan ja Liisan synttärilahjaksi antamalla lahjakortilla kunnollisen ruutunauhan. Nyt riitti mainosnauhojen kanssa tuulessa pelleily ja niiden vaivalloinen asetteleminen ja kerääminen. Kiitos Tuija ja Liisa hyvästä lahjasta! ;)

Mitä hyvää? Ruutuun Jeriko haki nyt TODELLA varmasti. Siis kumma kuinka paljon helpompi on tuollainen värillinen nauha hahmottaa, saman kyllä huomasin jo aiemmin Ylökk:n treenivuorolla kun lähetin Jerikoa Pursiaisen Pian rakentamaan ruutuun, jotenkin se vaan hahmottuu helpommin. En tiedä miksi, mutta väliäkö tuolla, nyt oli tosi hyvä! :)

Ensimmäisellä toistolla Jeriko hieman otti väärää suuhun niin, että siirsi sitä, vaihtoi kyllä sitten oikeaan. Kaksi muuta toistoa tosi hyviä. Selän kääntämistä harjoiteltiin samalla ja alkoihan Jeriko pysyä aloillaan, vaikka aluksi tarjosi koko ajan seuraamista ja käänsi pyllyään mukana.

Kaukkareissa Jeriko alkoi jonkun ihme temppuilun, ei mennyt seisomasta maahan vaan koko ajan istumaan. Ei ole tuollaista aiemmin tehnyt ja olin ihan äimänä, hermo alkoi lopulta vähän kärytä ja siitähän Jeriko paineistui lisää, hyvä hyvä.. Sitten otettiin ihan läheltä vaihtoja ja tulihan niitä onnistuneita, vaikka meinasi siinäkin tehdä väärin. En ymmärrä. No, Jeriko sitten autoon odottamaan vuoroaan ja seuraavalla vuorolla heti autosta ottaessa pelkkiä maahan-käskyjä muutama ja lelupalkka. Tämä meni hyvin ja toivon mukaan jäi sitten hyvä mieli tosta maahanmenosta, ihme juttu kyllä... :(

Liikkeestä istumisessa Jeriko teki muutaman väärän (jäi seisomaan) ja sitten pari onnistunutta istumista. Tämäkin on kyllä kumma, kun lenkeillä kun teen noita niin ei ole enää sekoittanut, tai kun kotipihassa pyysin istumaan, stop ja sitten taas istumaan niin erotti hyvin. Sanonko sen jotenkin niin eri tavalla treenatessa?? Vai oliko Jerikolla vaan huono päivä tänään? Mene ja tiedä.

Sitten paikkaistuminen Ronjan paikkamakuun häiriönä, itse jäin näkyville. Aluksi tuotti taas ongelmia se, että Jeriko meinaa käydä Tuijan maahan-käskystä itsekin maahan. Tätä pitää oikeasti treenata ja paljon! Luulen, että Tuija on tässä pahin häiriö, ollaan aiemmin otettu paikkamakuuta rivissä vuorotellen käskyttäen vieraampien kanssa eikä ole tuottanut ongelmaa.. Mutta siis selvästi harjoitusta tarvitsee.
3 min 15 sekuntia istui ja hienosti istuikin sitten kun vaan sain sen jäämään siihen Tuijan jättökäskyistä huolimatta, sitten istui kuin patsas koko ajan mua tuijottaen. En palkkaillut välissä, mutta kehuin muutaman kerran hiljaa. Näistä jatketaan.

3 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Olepa hyvä. Hienot oli nauhatkin:) Jeriko kilttipoika ja kunnioittaa minunkin käskyt:)

Sabina kirjoitti...

Haha, mutku ei sais!! :D
Se on kyllä niin kuuliainen, että on vaan että "aha, vai maahan? no minäpä meen, se onkin mun lempiasento" ;)
Vähän niin kuin "vapaa" on lempikäsky.. :D

Liisa kirjoitti...

Hyvä että tuli lahja tarpeeseen! :)