lauantai 17. joulukuuta 2011

Oivoi...

Tänään käytiin Tamskin agilitykisoissa hakemassa hylky, oi voi... Mutta eipä siinä toisaalta mitään, kun Jeriko oli jo lähdössä niin lentoon lähdössä että melkein arvasin ettei tästä mitään tule, ja sitten heti eka rima tippuikin. Kolmannen esteen ohjausta arvoin aika paljon rataa tutustumisessa, ja päätin sitten väärin.. Peruskäännökset on meille aika heikkoja, enkä osaa järkevästi linjata, kieltämättä näyttää kovasti takaakierron ohjaukselta ja sinnehän Jeriko lähti. Alunperin olin siis ajatellut, että ehkä ottaisin vastaan siellä kolmannen takana ja siitä kääntäisin, ja sitten mietin myös valssia, mutta jostain kumman syystä päädyin peruskäännökseen.. =/ No, tiedänpähän sitten ensi kerralla paremmin..
No joo, sitten A:n alastulossa Jeriko jotenkin ihan kummasta himmaili, eipä ole tuollaista tehnyt ehkä ikinä, mutta nyt sitten. :D Hypyn jälkeen putken väärään päähän. Olisi pitänyt ohjata toiselta puolelta, koska nyt jouduin väistämään hypyn siivekettä ja vedin Jerikon mukaan vaikka kuinka vastakädellä ohjailin.
Loppurata meni sitten asiaankuuluvan sujuvasti ja vauhdikkaasti, voihan nenä, kun olisi alusta saanut jo hyvin menemään.. :D Mutta nolla kaatui jo siihen ensimmäiseen rimaan, enkä sille kyllä mitään mahtanut..

http://youtu.be/tf78v779oOk

Ei kommentteja: