torstai 24. maaliskuuta 2011

Paimennustreenit

Tänään oltiin Somerolla. Aivan hirveä ajokeli ja sää muutenkin, ehjänä selvittiin kuitenkin reissusta vaikka välillä oli aivan vähästä kiinni ettei auto tuulessa kiepannut tiellä ympäri..

"Virallinen kuvaaja" Tea ei valitettavasti ollut matkassa mukana, ja kun kameraa tuntematon sai sen ensimmäistä kertaa käsiinsä niin tarkennusten kanssa oli vähän ongelmaa. Valotuskin hallissa on aivan hirveä, hyvät pätkät oli siis vähän hakusessa, mutta tässä parhaimmat. Mia Satamolle kuitenkin kiitos kuvauksesta. :)Anyway, ihan hyvin meni. Sain Jerikon hyvin pysymään lauman takana ja hyviä ajojakin tuli. Kokeiltiin myös vähän pois päin ajon harjoittelua, mutta tämä oli vielä tosi vaikeaa kun Jeriko olisi niin kovasti halunnut kiertää tasapainopisteeseen.
Taas kuitenkin otti itseltä ihmeen kauan, että sai kaikki langat käsiinsä, miten voikin olla niin vaikea vaan jatkaa siitä mihin viimeksi on jääty. Edistyminen kyllä vähän hitaanlaista tällä treenitahdilla kun emäntä ehtii aina taantua välissä..

Edelleen kyllä toivoisin Jerikolta enemmän kropan käyttöä ja sellaista painetta mitä Lukan kanssa lenkillä näki, mutta ehkä kun lampaat liikkuu muutenkin niin Jeriko ei koe että siihen olisi tarvetta.
Ja varmaan edelleen sekin, että mun koko ajan ohjatessa Jeriko vielä vähän pidättelee itseään, eikä niin vapaasti anna mennä. Oli miten oli, Jerikossa kyllä on panoksia parempaankin kropan käyttöön lampailla, nyt on ehkä liian helppoja..?
Mutta siis hyvinhän se kaiken kaikkiaan tänään meni. :)

4 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Se voi olla, että tuossa ympäristössä kun on paljon kaikkea muutakin ja tietysti Jeriko tarkkana seuraa kokoajan sun ohjeita, niin ei "kerkiä" tulemaan se luontainen kropan käyttö. Mutta tosiaan nähty on, että se sieltä löytyy! Varmasti sekin taas muuttaa asiaa, kun pääsee pihalle ja hiukan isompaan aitaukseen..

Sabina kirjoitti...

Joo, mä kans aattelin, että varmaan ulkona ja isommassa aitauksessa voi olla aivan eri fiilis ja meininki. Ja saisi parempi videoitakin kun olisi enemmän valoa! ;)

Marja kirjoitti...

Saitkos siirrettyä niitä videoita...? :)

Sabina kirjoitti...

En ole vielä ehtinyt. :)