tiistai 22. maaliskuuta 2011

agility agility agility

Maanantaina päästiin sitten kahden viikon tauon jälkeen myös omalle agilityvuorolle. Jerikolla oli sitten oikein kontaktin tehotreeni, tehtiin puomia ja A:ta peräkkäin, välillä alkuun tai loppuun jokunen hyppy ja/tai putki. Yritin auttaa Jerikoa tajuamaan kontaktille himmaamisen juoksemmalla ensin lujaa vähän Jerikon ohi ja sitten itse jarruttamalla alastulolle. Kyllähän Jeriko sitten tuntuikin tajuavan mitä siltä hain ja himmasi tosi hyvin alastulolle. A:lla ei vielä edelleenkään tajunnut että jalat piti jättää sinne liuskalle eikä antaa tippua sivuun.

Tänään soittelin Hannalle heti kun tulin koulusta kotiin vähän neljän jälkeen, että onko peruutuksia ja pääsiskö rästejä suorittamaan, niin olihan siellä, viideltä alkavassa ryhmässä! Kaasu pohjassa Nokialle sitten, mutta ihan hyvin ehdittiin. Tehtiin kolmen hypyn sarjaa ja siitä puomille, puomilla sitten Hanna pääsi korjaamaan mua, ettei pitäisi itse himmailla ettei Jeriko jää siihen apuun liikaa kiinni. Pitäisi vaan edelleen nostella Jerikoa siihen alastulolle vaikka osaa jo kokonaan puomin tulla, varmistella sitä että Jeriko oikeasti pysähtyy kontaktille.
On kyllä kumma kun Jeriko ei tunnu sitä tajuavan! Toi himmailu on ainut millä näytti siltä että Jerikolla alkoi lamppu syttyä päässä, nyt sitten vaan takaisin päin ja täytyy toivoa että joskus tajuaisi. Kontaktit on kyllä ärsyttäviä, alkaa jo mennä hermot saman asian hinkkaamisessa kun tuntuu ettei mitään edistystä tapahdu..

Tänään sitten oli vielä oma ohjattu treenivuoro. Oli kyllä niin vaikea rataharjoitus, että ei morjens! :D Kyllä sitä tahkottiin, mutta menihän ne ohjauskuviot sitten lopulta. Ei kyllä kertaakaan päässyt suoraan läpi, mikä jäi kyllä vähän hampaan koloon...
Kyllä siinä kieltämättä vähän ärräpäät lenteli suusta kun koko ajan joku meni pieleen vaikka olis luullut, että jo onnistui ohjaamaan oikein ja olis mennyt..

Ensi maanantaina on viimeinen oma "vapaavuoro", mutta ilmeisesti Hannan treenit vielä jatkuu vaikka halli onkin purku-uhan alla. Anyway, puhuttiin vähän Tuijan kanssa, että ollaan niin hirveällä treenitahdilla vedetty koko talvi, että tekee ihan hyvää että jotkut treenit viikossa jää pois valikoimasta.

Ja sen sanottuani voin ilmoittaa, että huomenna ollaan menossa paimentamaan ja lauantaina on Tamskin tallilla koetreenit. :D

Ei kommentteja: