keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Maanantaina omalla agilityvuorolla kärsin taas vaihteeksi vähän mielikuvituksen puutteesta. Otin kuitenkin Jerikon kanssa A-estettä ja sekin saatiin menemään kokonaisuudessaan ihan ohjauksella, siitä otin myös puomille. Kontaktit on edelleen Jerikolle vaikeita, ei oikein tunnu tajuavan takajalkojaan vaikka nenällä koskettaisikin maata, takajalat saattaa silti pudota kyydistä. Mietin, että nyt kun ollaan A-estettäkin otettu, niin sitä harjoittelemalla toi voisi valjeta Jerikolle paremmin kun ei jalat niin helposti putoa A:lta kuin puomilta. Jos sitten A:lla tajuaisi idean niin sitten sen voisi siirtää myös puomille. Toivottavasti.

Otettiin myös tätä "kolmioharjoitusta" esteillä. Aikas vähän oli tilaa tälle ja tuli tiukat käännökset, mutta hyvin Jeriko sen tuli, siitä otin myös renkaalle välillä ja vaikka siinäkin tosi tiukka käännös niin Jeriko haki renkaan hyvin. Ylipäätään tuntuu, että on alkanut kuuntelemaan ohjausta todella hyvin ja kääntyy tiukoissakin paikoissa ja vaikka suoraan ympäri jos kutsun. Pussiakin tuli otettua.

Ihmeen hyvin Jeriko on kyllä keskittynyt treeneissä Ronjan juoksuista huolimatta (Ronja odottaa kyllä vuoroaan kentän laidalla eikä varastosyvennyksessä muiden kanssa), Jeriko ei ole yhtään häiriintynyt. Ehkä tän viikon maanantaina oli aivan aavistuksen kiihtyneen oloinen ja äänteli tavallista enemmän, mutta teki kuitenkin aivan hyvin ja kuunteli ohjausta. Hyvä siis ettei juoksutuoksut työntekoa haittaa. :)
Lisään päivitykseen videoita viime viikon hyppytekniikkatreenistä, ihan kiva nähdä videolta Jerikon menoa. Pitäisi varmaan useamminkin kuvata agilitytreenejä. :)

Nyt kun itse pääsin flunssasta eroon niin Jeriko sai kennelyskän. Aika lievä tauti on, mutta välillä on nyt yskinyt, niinpä meiltä jää ainakin nämä keskiviikon ohjatut agilitytreenit väliin ja ylipäätään lenkkeillään vain hihnassa lyhyitä lenkkejä loppuviikko että parantuu kunnolla. Toivon mukaan jo ensi viikolla olisi kunnossa, että taas uskaltaisi lähteä treenaamaan.

Ei kommentteja: