lauantai 24. elokuuta 2013

Enää yhtä uupuu

Nyt ollaan tokoiltu jo ihan kohtuullisella tahdilla, noin 2-3 kertaa viikossa. Jerikon kanssa on keskitytty yksityiskohtien hiomiseen eikä liikkeitä ole hiottu kokonaisina oikeastaan ollenkaan. Tänään sitten pistettiin treeni testiin Ylökkin tokokokeessa, jossa tuomarina toimi Mauri Pehkonen. Samalla kentällä käytiin samalla myös Ylökkin juhlakilbailuja eli agikisat pyöri, mutta eipä se näyttänyt koiria häiritsevän. Itse aattelin etukäteen, että voisi vaikuttaa jopa positiivisesti nostattavasti Jerikoon, mutta eipä tainnut vaikuttaa mitenkään.. :D

Paikkaistuminen 10: Oikein moitteeton suoritus.

Paikkamakuu 8: Jeriko oli toisena rivissä ja selvästi paineistui vieruskaverin käskytyksestä ja tarvitsi toisen käskyn maahanmenoon. Tätä on kyllä treenattukin, kun selkeästi Jerikolle vaikea paikka sulkea korvat muiden käskyiltä ja sitten olla kuitenkin edelleen tarkkaavainen. Lisää treeniä siis tarvitaan. Lisäksi Jeriko kuulemma haisteli vähän maata, kun liikkuri ohitti ensimmäisen kerran, toisella kerralla ei enää välittänyt.

Yksilöliikkeet tehtiin kahdessa osassa ja kas kuinka ensimmäisessä osiossa olikin kaikki meidän heikot liikkeet. :D

Ohjattu nouto: 8: Arvoin oikean puoleisen kapulan, mitä toivoinkin. Merkille olisi todella saanut lähteä vauhdikkaammin, siitä itse nouto jo ihan ok vauhdilla, mutta tuli hieman vinoon eteen. Siirtyminen perusasentoon hieno. Luulen, että merkillä hidastelu on sitä samaa ongelmaa, että Jeriko haluais kovasti jo ennakoida noutoa, mutta tietää ettei saa ja paineistuu tästä sisäisestä ristiriidasta niin, että hipsuttelee merkille varovaisesti.Zeta 9: Kaikki liikkeet oikein!!! :) Järjestys maahan, seiso, istu. Pistevähennys vissiin jostain hieman vinosta/poikittavasta seuraamisesta. Mutta näitä liikkeitä on kyllä treenattukin, kun Jerikolle tuntuu olevan niin vaikeeta erottaa seisominen ja istuminen, mutta nyt oli tosiaan hieno. :))

Kaukkarit 8: Pistevähennys tuomarin mukaan siitä, että saisi olla hieman nopeammat vaihdot ja liikkui hieman eteen ja sitten taas taakse. Itse videolta katsoessa en kyllä näe yhtään mitään liikkumista, mutta voisihan noi vauhdikkaammat olla, ei silti ollenkaan pahaa jähmimistä näissä. Ja siis kaukkareiden jähmimisen kanssa on tosiaan aiemmin taisteltu ja viime aikoina meinannut taas nostaa päätään, mutta nyt meni hienosti. :)) Tässä välissä meinasin jo lähteä livohkaan, vaikka oli vielä tunnari. :D

Tunnari 10: Itse toivoisin liikkeeseen hieman enemmän vauhtia, mutta tämä taas oli riittävä tuomarille.Tässä vaiheessa siis takana kaikki ns. heikot liikkeet ja alkoi 1-tulos jo näyttämään aika todennäköiseltä. ;)

Seuraaminen 8: Inan poikittavaa seuraamista ja pari kertaa kontakti laski, mutta olin kyllä kaiken kaikkiaan tosi tyytyväinen. :)

Luoksetulo 8: Ensimmäinen pysäys hieman valuva, muuten ok.

Metsku 9: Pienestä törmäyksestä eteentullessa pistevähennys. Sais mun makuun lähteä rivakammin palautukseen, mutta tätä onkin treenattu tosi vähän, kun on keskitytty noihin "heikompiin" ja esteen raahaaminen kentälle on oma vaivansa. :D Pitäis kuitenkin nyt tätäkin keskittyä hiomaan. ;)

Ruutu 9: Pistevähennys taisi tulla merkin vauhdista..? Tämä on kuitenkin jo selvästi helpompi Jerikolle kuin tunnarin merkki.. Hienosti malttoi jäädä seisomaankin ruutuun ennen kuin käskin maahan. :DKokonaispisteet siis 278 eli toinen kiinnitys valion arvoon ja bonuksena luokkavoitto. Kaikenkaikkiaan hienoa menoa, mutta liikkeiden välillä joudun kyllä Jerikon huomiota hakemaan tai ainakin koen omassa jännityksessäni, että joudun ja häslään sitten sen kanssa. Liikkeiden välejäkin pitäisi kuitenkin Jerikon kanssa enemmän treenata. Mutta enää yksi uupuu TVA-tittelistä. ;)
Onnea myös tänään VOI-luokan voitosta Tuijalle ja Ronjalle, AVO-luokan voitosta Marjukalle ja Sentille, sekä ALO-luokan voitosta Taijalle ja Kessille, hienosti veditte! :))

Jeriko ei enää oikein jaksaisi esiintyä :DOman suorituksen jälkeen suoritin ensimmäisen virallisen liikkuroinnin voittaja- ja alokasluokissa. En tiedä kumpaa jännitin enemmän eilen illalla, omaa suoritusta vai liikkurointia. :D Muokkailin voittajan kehäsuunnitelmaa vielä illalla ja tänäänkin vielä huomasin siinä parantamisen varaa. Ensi kokeessa voittaja-luokan suunnitelma on siis täydellinen. ;) Hieman hapuilua oli voittaja-luokan ensimmäisten suoritusten liikkuroinneissa, mutta sitten lähti sujumaan ja alokasluokka meni oikein mallikkaasti. Ainakin omasta mielestäni. :D Tykkään kyllä liikkuroida. Toivon, että saan omalla olemuksellani luotua hyvää ilmapiiriä ja tsemppiä kehään. :)

Ei kommentteja: