tiistai 7. helmikuuta 2012

Petollinen lämpömittari

Miten voi olla, että kun eilen oli aivan huippuihana sää (aurinkoista ja lämmintä) ja tänään aamullakin vielä melko lauhaa, niin iltaa kohden taas alkoi pakkanen kiristymään? Juuri kun mentiin treenaamaan tietenkin! ;(

Tokoiltiin Hanna H:n kanssa Särkänniemen parkkiksella. En ole siellä ennen käynyt, mutta se olikin oikein kiva paikka, tasainen sopivan iso ja rauhallinen parkkis ja hyvä valaistus. Oli vaan liian vähän päällä ja erityisesti liian ohuet sukat ja kävi vähän kylmäksi.

Otettiin merkkiä ja ruutua. Alkuun Jeriko oli vähän pihalla ja vaan haisteli maata (edellisessäkin treenissä sama homma alkuun??), mutta kun vähän komensin niin johan muuttui vaihde. Tosi hyviä merkille lähtöjä, hyvin meni! Lähettelin siis merkille vähän kauempaakin ja palkkailin niistä, ja sitten välillä kävelin Jerikon eteen ja lähetin ruutuun noin 5 metriä vasemmalla sivulla. Edellisissä treeneissä otettiin samaa oikealle, tämä siis toinen kerta kun harjoitellaan näin. Ensimmäisellä lähetyksellä oli vähän pihalla, että "mikä ruutu", mutta sitten alkoi taas sujua ja tosi hyvin haki ensin merkin ja sitten ruudun. :) Muutama toisto tällaisia välillä merkistä palkka, välillä ruutuun, ja sitten voittaja-luokan kokeenomainen ruutu. Kyllä nyt haki niin hienosti ruudun keskelle ettei mitään! :) Sillä aloinkin jo tekemään tota evl:n ruutua, että saa vähän vaihtelua treeniin ja samalla hyvää vahvistusta ruutuun kun tehdään vähän erilailla ja vaikeammin, niin sitten voittajan ruudun pitäisi olla peruskauraa. ;)

Seuraamista Hanna käskytti. Joitain kertoja jouduin pysähtymään ja ottamaan uusiksi, juoksuun lähteminen ja askelsiirtymät erityisesti aiheutti ääntelyä. Otin sitten vielä auton edessä askelsiirtymiä, pari kertaa tuli "piip" ja heti autoon, sitten hiljeni ihan täysin ja peruutusaskeletkin käytännössä ihan hiljaa, pienen pientä muminaa lukuunottamatta. Peruuttaminen on vielä niin vaikea. Mutta siis hyvin reagoi ja paransi. :)

Luoksetulo ja siitä seisomaan pysäytys ja pallo palkaksi. Ei olla hetkeen otettu, kun ollaan treenailtu hallissa ja siellä on niin liukas lattia. Meni mielestäni tosi hyvin, pysähtyi tosi nopeasti ja jätin yhteen toistoon.
Tunnaria kolme toistoa, ensimmäisellä kosketti kiusallisesti yhteen väärään vaikka toikin oikean. Kaksi muuta toistoa hyvät eikä koskenut vääriin, viimeinen varsinkin tosi hyvä. :) Mutta siis kiusallista toi, kun välillä tuppaa koskemaan niihin vääriin. Millä sen nyt sitten sais ihan kokonaan pois? Toistoilla vaan, että tulee varmuutta?

Ensi viikonlopun alo/avo koe onkin Koirakoutsin hallissa mikä on tosi pieni, eikä siis varmaan sinne voidakaan lähteä harjoittelemaan. :( Kai se on vaan kokeeseen mentävä ilman varsinaista koetreeniä koepaikalla ja toivottava, että pilli pysyy jossain määrin hiljaa...

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa ja jospa se pillikin unohtuis vaikka kotiin, jos ei vielä kokonaan matkasta. :) Onneksi sattui vapaapäivä huomiselle, kun tänne lupas -35!