lauantai 23. heinäkuuta 2011

BH-Jeriko

Tänään oli sitten SE päivä, koe alkoi aamulla klo 9.00 Toijalassa. Tuomarina toimi Jarno Rantanen. Tealle jälleen kiitos seurasta ja kuvaamisesta! :)
Ja hyväksyttyhän siitä tuli, jee! :) Pitkästä aikaa kokeesta jotain hyvää kerrottavaa. :DMe oltiin ensi paikkamakuuvuorossa, Jeriko pysyi hyvin rauhallisena paikallaan, olisiko arvostelu ollut erittäin hyvä..
Jeriko jaksoi hyvin koko seuraamiskaavion, mutta henkilöryhmässä treenaamattomuus kyllä näkyi, hihnassa ryhmään mennessä Jeriko katseli ja yritti haistellakin, toisen kerran henkilöryhmään mennessä tajusikin, että tää oli tää juttu kun vaan seurataan ihmisten keskellä ja meni jo paremmin.

Seuraamisesta tuli sellaista huomautettavaa, että välillä kontakti laski ja seuraamisen paikka vähän seilasi, oli välillä hyvän tiivis ja välillä hieman levisi. Ja kyllähän Jeriko välillä vähän turhaa alkoi vilkuilemaan ympärilleen, soo soo! Täytyy jatkossa varmaan seuruutella enemmän hihnassa, kun huomasin tossa torstaina, että Jeriko reagoi aika hyvin hihnalla korjaamiseen, parantaa hyvin kontaktia. Kenttä oli kyllä hirvittävän epätasainenkin ja itsekin välillä horjahtelin, varmaan Jerikollakin välillä sitten möykkyjen vuoksi asento siirtyi. Mutta siis seurasi mielestäni ihan hyvin, varsinkin vapaana jo tosi hyvin. Jaksoi hyvin koko pitkän seuraamisen. :) Ilo tehdä ja hyvä yhteishenki kuulemma näkyi suorituksessa, ja se oli kyllä kivaa kuultavaa se! :)

Liikkeestä istuminenkin meni nyt hyvin, vaikka siinä on ollut vähän ongelmaa, melkein erinomainen, tai siis Jerikon suoritus olikin erinomainen, mutta aloin itse säheltämään kun kävi ajatuskatko että mentiinkö 10 vai 30 askelta eteenpäin.. :D Maahanmeno myös hyvä, mutta luoksetulo saisi olla nopeampi. Sitä nyt mietin, että ottaako tosiaan ihan eri käskyä, vai meneekö sitten jo sekaisin sekin, että tullaanko suoraan eteen vai sivulle.. Pitäisi vissiin vaan harjoitella ennen mitään pk-kokeita ihan sikana pelkästään sitä nopeaa luoksetuloa.
Kaupunkiosuudella ei toki mitään ihmeempiä ja koe on siis nyt hyväksytysti suoritettu! :)
Alla linkki videoon, mikä on luonnollisesti helkkarin pitkä, varmasti koneet lataa kohtuullisen kauan sitä.. :D

http://www.youtube.com/watch?v=R00zwlXoyzU

Eli ei kun jälkeä treenaamaan! Nyt onkin ollut niin hiljaista sillä rintamalla edellisen epäonnistumisen jälkeen, että täytynee ottaa itseään niskasta kiinni..
Laitoin kyllä myös viestiä Pirkanmaan pelastuskoirille, ajatuksena että päästäis ehkä siellä treenaamaan myös raunioita/hakua, uskoisin että se olisi paljon mielekkäämpää puuhaa meidän molempien mielestä.. Katselin heidän sivujaan jo joskus ennen kuin Jeriko tuli meille, mutta jotenkin asia sitten jäi. Mutta nyt härkää sarvista siis ja treenaamaan joko sitä jälkeä, tai jos sitten vaikka pelastuskoirapuolelle pääsisi. :)

Häkki on kyllä kätevä olla,
olisi pitänyt jo aiemmin tajuta hankkia!

9 kommenttia:

-Heidi- kirjoitti...

Onnittelut! :) Myö ei sitten päästykään paikalle, vaikka piti tulla seuraamaan koetta.

Emmi kirjoitti...

Onnea vielä täälläkin!! :) Hienoa BH Jeriko&Sabina!

Mia kirjoitti...

Onnea hurjasti! :D

Sabina kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! :)

Tuija kirjoitti...

Onnea hurjasti vielä tätäkin kautta.:)

Anita kirjoitti...

Hyvältä näytti. Oli tosiaan kun perunavaot kentällä? Ilman remmiä seuras paljon paremmin. Mikä se istumaan jäänti liikkeessä oli se sun pyörähdys? Katoit varmaan että oot liian lähellä.
Hyvä, hyvä Sabina ja Jeriko!

Sabina kirjoitti...

Liikkeessä istumisessa kävi tosiaan se ajatuskatkos että pitikö mennä 10 vai 30 askelta, muistin samalla kun käännyin että 30! :D

Veera kirjoitti...

Onnittelut BH-Jerikolle ja omistajalle! Te olette kyllä ihan mahtipari! :)

Sanna Hyytiäinen kirjoitti...

Hianoo, hianoo :) Onnea paljon BH tuloksesta molemmille!!!