torstai 7. huhtikuuta 2011

Kurakelejä ja terveystuloksia

Blogi on ollut poikkeuksellisen hiljainen puolitoista viikkoa. Koulussa on ollut hirveä kiire, ensin viime viikolla tenttiviikon vuoksi, viikonloppu meni Jyväskylässä kavereiden luona ja maanantaina alkoi uusi jakso sellaisella ryminällä että v-käyrä nousi pitkän aikavälin ennätyslukemiin.

Agilitytreeneissä ollaan edelleen käyty keskiviikkoisin ja hyvin on mennyt, tällä viikolla erityisesti olin ylpeä suoriutumisestamme radasta joka ei ollut ollenkaan niin helppo, radan loppupuolella kaksi valssia niin että sai kyllä olla todella vikkelä kintuistaan! :D
Eilen kuulin, että saatiin paikka YLÖKK:n kesän agilityryhmästä! :) Ryhmässä on myös Tuija ja Ronja, eli siellä aletaan käymään toukokuun alusta. Treenit myös Löytynojan Hannan ohjauksessa jatkuu myös edelleen. Ylökk:n ryhmä vaikuttaa kuitenkin tosi hyvältä, ohjaajatkin hyvin kokeineita, odotan innolla. :)

Viime torstaina oltiin Kankaanpäässä Kari Ventelällä kuvauttamassa Jerikoa. Kuvattiin lonkat ja kyynäret ja polvet koplattiin. Eilen lunastin tulokset kennelliiton oma koira -palvelusta, virallisia tuloksia odottelen siis ehkä ensi viikon alkuun. Lonkat lähti B:nä, kyynäret 0, polvet ok. Lonkkakuvassa näkyi kuitenkin, että yksi ristiluun nikamista ei ole luutunut kiinni niin kuin pitäisi vaan muodostaa niin kuin ylimääräisen lannenikaman. Kaikki tämän suhteen kuitenkin vaikuttaa hyvältä, nikama on symmetrinen ja hyvin kiinni. Sinänsä ikävä juttu, mutta tämän ei pitäisi vaikuttaa millään tavalla harrastuksiin tai elämään nyt eikä myöhemminkään. Ja sehän tässä on tärkeintä, että on sinänsä terve koira, jonka kanssa voin edelleen jatkaa harrastuksia samaan malliin kuin tähänkin asti.

Voisin tästä selittää paljon enemmänkin kun itse kyselin tietty huolestuneena Ventelältä ensin vastaanotolla ja sitten vielä soittelin perään, mutta säästän ihmiset siltä. Pääpointti on kuitenkin se, että poikkeavuudesta huolimatta Jeriko on aivan terve eikä meidän tarvitse varoa mitään lajia tai ylipäätään harrastamista, eikä vanhempanakaan olla sen enempää huolissaan kuin muistakaan koirista tarvitsee. :)

Ei kommentteja: