lauantai 30. tammikuuta 2016

Kömpelö ohjaaja

Maanantain treenit jäi väliin osteopaatin vuoksi, mutta koska Ukon treenit oli siirtynyt torstaille ja Kaiperla antoi luvan mennä, niin päästiin silloin treenaamaan. Aamulla piti käydä hyppytekniikkaakin treenaamassa, kun olin päivystysvapaalla, mutta lopulta en sitten vaan jaksanut lähteä yksin. Ukon treeneissä tehtiin kahta lyhyttä helppoa pätkää ja pääsin myös palkkailemaan puomin ja keinun kontaktista. Nyt ne oli taas jotenkin hitaampia kuin viime kerralla, mistä lie sitten johtuu. Vasemmalle kääntyvät hypyt on edelleen ongelmallisia. Treenit jatkuu.

Meidän kotitie on ollut aika kauhea tällä viikolla. Sannan piti tulla meille käymään torstaina, mutta jäikin yhteen mäkeen ja joutui vielä hinaajankin kutsumaan apuun. Lähdettiin sitten lenkille muualle. :D

Tällainen luistinrata

Tässä on jo vähän aikaa kaipaillut maastotreenejä ja nyt sitten otin asian puheeksi ja saatiinkin nopeasti sovittua tälle päivälle treenit, kiitos osallisille seurasta! :) Tehtiin Jerikon kanssa ilmaisutreeniä. Häpeäkseni täytyy myöntää, että tämä on ensimmäinen oikea ilmaisutreeni Jerikolla. Ollaan siis menty vähän perse edellä puuhun, kun se oli niin helppo saada haukkumaan, että on vaan suoraan otettu se haukku hakuradalle. Onneksi toi koira ei mene rikki mistään.. ;)

Tänään siis kuitenkin kunnon ilmaisu-/häiriötreeniä, jotta saan kerrottua Jerikolle sen, ettei pidä häiriintyä mun liikkeestä. Jeriko on kyllä niin nopeaälyinen, että montaa tällaista treeniä se ei tarvitse, kun nämäkin meni jo niin hyvin. :) Otettiin siis ihan lyhyillä matkoilla haukkumista (pisin etäisyys oli ehkä 15 metriä) ja itse tein sitten häiriötä juoksentelemalla ja kiertelemällä. Olin myös hurjan kömpelö ja kaatuilin Jerikon viereen mahalleni, mutta tämähän ei ole mitään uutta, kun jälkimetsällä lentelen naamalleni harva se kerta. :D Vähän Jeriko vilkaisi, kun ekan kerran heittäydyin mahalleni, mutta ei kyllä harkinnutkaan maalimieheltä poistumista ja jatkoi heti sekunnin tauon jälkeen haukkua. Muutkaan mun tekemät häiriöt ei aiheuttanut muuta kuin pienen vilkaisun ja sitten ilmaisu jatkui.

Isoin häiriö oli, kun tultiin "tuomarin" kanssa yhdessä maalimiehelle ja kierrettiin maalimies ja sitten jäätiin seisomaan. Tässä meinasi Jeriko vähän hämmentyä, että mitäs pitikään tehdä. Mutta jatkoi sitten kuitenkin ja päästiin siitä palkkaamaan. :) Seuraavissa treeneissä sitten pidempiä etäisyyksiä ja "tuomari" aina mukaan ilmaisulle, niin Jeriko kyllä nopeasti oppii tuonkin olevan vaan häiriötä jolla häntä yritetään huijata. ;) Jerikon kanssa on vaan niin ihana treenata aina ja mitä vaan, kun se on aina niin täysillä mukana ja hoksaa kaiken niin nopeasti. Hyvältä näyttää! :)

Treenien jälkeen käytiin vielä lenkillä Liisa-Idan ja Kiden kanssa, joten tämä lauantaipäivä lähti kyllä oikein erinomaisesti käyntiin. :) Kidehän on Nokin puolisisko, molemmat Miian Mahtista. :)


Pusuja myös Ukolle :)
Onnistuihan ne olla hetken kaikki paikoillaankin :D

Ei kommentteja: