keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Jeriko 6v!

Mun rakas pieni nappisilmä, uskollinen ystävä, sinnikäs puurtaja, aina valmis ja aina kaikkensa antava partiolainen, innokas touhottaja, täytti tänään jo 6 v! Niin se aika kiitää..


Jerikon syntymäpäiviä vietettiin herkutellen, uutta vinkulelua vingutellen ja kaverikoira -vierailulla rapsutuksia kalastellen. :)

Anna jo lupa ottaa!Ukko pääsi vielä agilitytreeneihin ja tehtiin kentällä valmiina olevan radan helpompaa ratapiirrosta. Itse pyrin varsinkin Ukon kanssa pitämään aina tavoitteen mielessä, mitä haluan koiran oppivan jossain treenissä? Ja sitten pätkin treeniä sen mukaan miten se palvelee sitä tarkoitusta. Pätkittiin siis helppoakin rataa vai vedettiinkö sitten kerran läpikin..? Sitten tehtiin paria pätkää vähän omasta hatusta heitettynä ja Tero teki taas hyvän havainnon, että hypyillä Ukon fokus on jotenkin kateissa versus putkiin lähettäessä. Mullahan ei ole ollut tapana käskyttää hyppyjä, vaan oletan ohjauksen riittävän vihjeeksi. Ukon tapauksessa näytti kuitenkin olevan ihan merkittävä apu siitä, että oikeasti ajoissa käskytin hypytkin! Todella jännä havainto, mutta tästä voi olla merkittävääkin hyötyä jatkossa. Ukko se vaan on niin kiltti, että odottaa sitten kai vaan varmistusta niillekin, että tarkoitanko oikeasti hyppyä. :D

Se oli sen lelun loppu. Ja Ukko on tyytyväinen treeneihin. :)

1 kommentti:

Sirkku kirjoitti...

Onnea Jerikolle! Niin se aika vain menee :)