torstai 19. marraskuuta 2015

Tottistelua ja vähän muuta

Päivitykset tuppaa vähän jäämään, kun aikaa on niin vähän. Nykyään viikkotyötunnit vaihtelee välillä 47-61, joskus on ihan normi työtuntienkin viikkoja. Kyllä siinä vaan jää vähemmän aikaa harrastuksille tai blogipäivityksistä puhumattakaan.

Tiistaina käytiin Tiinan kanssa tottistelemassa. Eka kierrokset molemmilla meni aivan huipusti. Jeriko työskenteli todella innokkaasti, mutta silti keskittyneesti. Seuraaminen oli korrektia, mutta tiivistä, tasamaanouto 2 kg kapulalla oli tosi hieno ja voimakas ja luoksetulossa Jeriko pinkoi todella vauhdilla. Tein myös eteenmenon maahanmenoharjoituksen heittämällä narupallon edellä ja Jeriko juoksi täysillä perään ja juuri ennen kuin Jeriko sai pallon kiinni käskin maahan ja sehän lakos heti siihen paikkaan vaikka pallo jäi enää korkeintaan metrin päähän. Siitä toki sitten nopea vapautuskin pallolle. Huippujätkä! :)

Ukko myös oli ihan fiiliksissä. Seuraaminen tosi hyvää, jäävät onnistui hienosti. Luoksetuloon haettiin nyt vauhtia suorapalkalla ja niin, että lähdin vähän peruuttamaan, että joutui todella tavoittelemaan narupalloaan. Tämän jälkeen paikallaankin seisten Ukko tuli todella lujaa ja samoilla vauhdeilla jalkojen välistä palloon kiinni, kun aiemmin on alkanut hidastamaan jo vähän etukäteen. Tosi hyvä! Noudon menovaiheeseen haettiin vauhtia sillä, että naksautin heti, kun Ukko tarttui kapulaan, palautus sillä onkin aina ollut nopea. Nyt saatiin kyllä hyvin vauhtia myös kapulalle menoon. :)

Toisella vuorolla Jeriko meni vähän vallattomaksi. Vire oli vähän turhankin korkea eikä keskittynyt ihan täysin, jolloin käännöksissä ja temponvaihdoissa tuli lipsumista. Näistä kyllä sitten huomautin ja hyvin Jeriko sen sitten korjasi ja alkoi tarjoamaan taas vähän korrektimpaa seuraamista. Sinänsä hyvä, että tuli nyt treeneissä tämä ja pääsi puuttumaan, koska kokeissa on ollut nyt mielestäni aavistuksen väärässä mielentilassa ja haluan sitä hioa paremmaksi. ;)

Ukon kanssa tehtiin sitten käännöksiä vasemmalle ja täyskäännöksiä, ja yritettiin näihin hakea sellaista rytmitystä tai apua multa, että Ukko tietäisi kumpi on tulossa ja tekisi pelkän suoran kulman maltillisesti ja silti täyskäännöksen niin hienon voimakkaasti kuin sen osaa. Ihan hyvin alkoi sujumaan, mutta omaa toimintaa pitää saada vielä johdonmukaisemmaksi ja paremmaksi tässä, että se olisi Ukolle ennakoitavissa.

Jerikon ja Nokin pentusuunnitelma etenee siten, että kävin otattamassa Jerikosta spermanäytteen. Halusin näytteen otattaa, koska Hirmu kuitenkin vuosi sitten jäi Jerikosta tyhjäksi. Vaikka Hirmu sitten valitettavasti jäi tyhjäksi vielä tämän jälkeenkin, niin eihän se sitä todista, että Jerikon sperma on kunnossa. Nyt siis kaikkien kannalta kivempi, että tietää kaiken olevan Jerikolla kunnossa. Valkeakosken Profivetissä oli erittäin pätevä eläinlääkäri eli jos tällaiselle on tarvetta, voin suositella. Eräässä toisessa paikassa ei niinkään, mutta ei siitä sen enempää.. ;) Jerikon sperma oli suorastaan ensiluokkaista (aika härskiä puhua tällaisista), eläinlääkäri yllättyi kun sanoin sen olevan kuitenkin pian jo 6-vuotias, vaikkei se nyt tietenkään mikään vanha ole. Mutta kun eläinlääkärin toteamanakin libido on hyvä ja sperma erinomaista, niin tästä on hyvä jatkaa. :)


Ei kommentteja: