sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Melkein tripla

Ukkokin pääsi keskiviikkona tekemään samaa Tiia Vitikaisen rataa. Olihan se aika vääntöä Ukolle, mutta toisaalta saatiin tosi hyvää menoa Ukonkin kanssa aikaiseksi. :) Tero veti treenejä ja kiinnitti huomiota Ukon itsenäiseen suorittamiseen käännöksissä ja palkkailtiin sitten erikseen esteelle irtoamisesta vaikka mä otan jo toista suuntaa ja sitten toisaalta käännöksistä. Hyvät treenit! :)

Jerikon kanssa lähdettiin tänään agilitykisoihin Tamskin hallille. Ukkoa en ollut nyt ilmoittanut, kun ajattelin, että treenaillaan ensin sitä keinua ja yhteispeliä muutenkin ja katsotaan sitten taas hetken päästä uudelleen. Muutenkin helpompi keskittyä yhteen koiraan kisoissa.

Radat oli kyllä tosi kivoja tänään ja Jeriko meni kivasti. Oli vaan niin kovatasoista porukkaa kisoissa, että eihän siellä kärkisijoja SM-mitalistien ja maajoukkue-edustajien seassa kolkuteltu. ;)
Eka rata oli Marja Lahikaisen hyppäri, oikein sujuvaa ja kivan tuntuista menoa, tuntui hyvältä. :) Tuloksena nolla aikaan -7,24 ja etenemä 4,49 m/s, sijoitus 9./63.


Toinen rata oli Anders Virtasen agilityrata. Oikein kiva ja sujuva rata sekin. Puomin ylösmenokontaktilla tuomari ensin nosti käden, mutta en antanut sen häiritä vaan vedin rataa loppuun hyvällä sykkeellä ajatellen, että lopputulos oli 5. Tuomari kuitenkin "perui" virheen, joten tulos olikin nolla. :D Tällaista teki aika monelle muullekin, eli vähän niin kuin liian herkästi nosti käden pystyyn ja sitten perui kun ehti silmistä viesti mennä perille, että ei se ollutkaan virhe. :D Että sellaista. Tulos kuitenkin -9,10 ja etenemä 4,26 m/s, sijoitus 11./66.


Kolmas rata taas hyppäri. Tosi hyvän tuntuinen rata tämäkin ja vedin nyt ihan tunteella ja raivolla spurttaillen. Ja siihen se sitten kosahtikin. ;) Loppusuoralle otin kunnon spurttia ja huusin vaan "eteen" ja jätin Jerikon vastuulle esteiden ottamisen. Jeriko ehti musta ohi juuri ennen viimeistä estettä ja suihkahtikin siitä ohi. Hups. En tietty jäänyt tuota korjailemaan, joten siitä HYL. Mutta varmaan päivän paras rata silti! :)


Vähän mulle kyllä tuli sellainen olo, että Jeriko ei ehkä liikkunut ihan niin hyvin kuin parhaimmillaan, joten tässä olis ehkä ihan hyvä tauon paikka kisoihin. Kuun loppuun olin jo aiemmin varannutkin Kaiperlalle ajan, joten voisi odotella mitä Kaiperla sanoo, onko jotain jumia ja sitten miettiä sen perusteella taukoillaanko enemmän. Enää yksi aginolla puuttuisi SM-nollista ja tuplakin on kahteen kertaan jo tehty, joten sen puolesta ei ole mitään pakkoakaan paukuttaa kisoja. Tässä talvella voisi muutenkin olla sitten Ukon vuoro ja keskittyisin sen kanssa kisaamiseen ja kisafiiliksen löytämiseen. :)

Ei kommentteja: