torstai 27. helmikuuta 2014

Hiipimistä ja jähmimistä

Sanon heti alkuun, että tänään oli huono treenipäivä eikä vähiten mulla. Käytiin aamulla Pinotiellä tekemässä vapaaharkkaa. Olin jo päättänyt, että en mene, mutta kun pojat herätti mut niin aikaisin, niin päätin kuitenkin lähteä. Virhe. Molemmilla pojilla oli nyt heti alkuun vähän hiipimistä alastulolla, meinas tulla vanhat pysäytyskontaktit sieltä läpi ja laukka unohtui. Jälkikäteen videoita katsellessa olin ihan järkyttynyt kuinka paljon toistoja tein Jerikolle, hitto mikä idiootti! :( Tosiaan hiipimisen seurauksena sitten halusin kuitenkin kokeilla matalampaa A:ta ja sain kuin sainkin yksin kasailtua itselleni maxipöydästä ja muurin palikasta korkeamman harjoittelu-A:n. No, eipä siinä mitään, sitten mentiin taas yksillä askelilla suoraan yksi. Kokeilin laittaa harjalle muurin palikat pumpperiksi, mutta oli kyllä liian korkeet ja hyvä ettei Jeriko lentänyt volttia yhdellä toistolla, ja toisaalta pumpperi tarvitaan kyllä varmasti alastulollekin rytmittämään. Johonkin väliin tehtiin myös puomitreeni ja se meni Jerikon kanssa kyllä kivasti! :)





Ukon kanssa myös sellaista jarruttelua alastulolla ja lopulta meni ihan hirveäksi jähmimiseksi ja jäätyi silmällä aivan totaalisesti palloon kiinni. Ehkä oma ei alunperinkään niin hyvä mielentila vaikutti sitten Ukkoon noin, tai sillä on jo vieroitusoireita paimennustreeneistä ja tänään se purkautui kaiken kyyläilyyn. Jäähdyttelylenkilläkin vapaana ollessaan hiipi koko ajan 10 metriä Jerikon takana vaanien.. Huoh. Osa toistoista A:lla ihan ok, puomitreeni ihan ok. Mutta jäi lannistunut fiilis tästä.







Yksin on kyllä tosi vaikea tehdä tätä treeniä ja täytyy sanoa, ettei se mieltä ylennä raahailla yksin aivan älyttömän painavia A:n paloja, nostella niitä korkean pöydän+muurin palikan päälle ja yrittää vielä samalla sihtailla harjaa kohdilleen. Harmi kun aamuisin ei oikein saa seuraa hallille, pysyis mieli varmasti parempana.

Vaikka nyt olin tehnyt aivan luvattoman paljon toistoja varsinkin Jerikolle jo aamulla, niin tehtiin vielä lyhyet treenit illalla wuffin hallilla. Alkuun Ukolla samaa jähmimistä, mutta sitten lähdin kiljumisten kera juoksemaan Ukosta pois päin ja tämä kummasti sulattikin Ukon jäästä ja Ukko alkoi selvästi parantamaan suoritusta. Tästä tuli siis hyvä mieli. :)


Jerikolta saatiin myös ihan hyviä laukka-askelia, mutta nyt pitäis sitten varmaan vaan niillä pumppereilla rytmittää alastuloa.


Huomenna pojat pääsee Katriinan käsiteltäviksi ja sen jälkeen ainakin kolme täyttä vapaapäivää. Saa siis aikaa palautua tästä kieltämättä aika hurjasta treenitahdista! :D Seuraavat kontaktitreenit pystytään ottamaan vasta ensi viikon loppupuolella, joten tässä on hyvin aikaa haudutella asiaa ja pumpperitkin ehtii varmasti tulla. :) Ehkäpä sitten tauon aikana ajatukset muhii meillä kaikilla. ;)

Ei kommentteja: