tiistai 31. tammikuuta 2012

LOL :D

Hahaha! :D Hiltulan Hanna tossa multa kysyi, että tiedänkö että ollaan Jerikon kanssa sijoituttu 2. Pohjois-Hämeen tokocupissa. No, en tiennyt ja on kyllä jotenkin hupaisaa! :D :D
Tulokset
 Meille olisi kai jotain palkintoakin tiedossa, vai tarkoittaako "voittajat" vain ensimmäisiä..?
"Tokon Pohjois-Häme Cupin lopputulokset löytyvät tokovastaavan sivuilta, voittajat palkitaan tokopalaverissa helmi/maaliskuussa 2012."
No, oli miten oli, aika hauskaa! :D
Agilityssä kun on motivaatio vähän hakusessa ja tuntuu, ettei olla ainakaan kehitytty ja nollat tiukassa jo aiemmin (vaikka onkin vain kourallinen startteja alla), niin kiva että jossain lajissa menee melko hyvin! ;)

Tokosta en olekaan tainnut kirjoitella hetkeen. Ollaan tehty nyt lenkin lomassa pieniä harjoituksia. Wubballa tai nappuloilla palkiten olen peruutellut Jerikon edessä ja pyydellyt vuorotellen eri jääviä. Seuraamisestakin väliin tehnyt, mutta lähinnä peruutellen ettei tarvitse sitten seuratessa vilkuilla ja antaa vahingossa vartaloapua. Lisäksi näin pystyy palkkaamaan nopeammin ja tarkemmin. :) Tosi luotettavasti Jeriko on alkanut kyllä niitä erottamaan, hyvin menee. Edelleen ollaan jatkettu hiljaisen tekemisen harjoittelua. Kepin kanssa tehdessä Jeriko edelleen kuumuu aika paljon, ja itse asiassa musta tuntuu, että takapalkka onkin huonompi vaihtoehto ja että Jeriko malttaa paremmin kun mulla on keppi kädessä. Wubban kanssa vire pysyy oikein sopivana. Lähinnä siis ollaan tehty käännöksiä ja askelsiirtymiä, koska ne on pahin ääntelyn aiheuttaja. Niissä onkin varmuutta tullut siinä sivussa tosi hyvin lisää. Lisäksi olen alkanut ottamaan askelsiirtymiin ja harjoituksiin ylipäätään palkkaamattomuutta, ettei se sitten kokeessa aiheuta sitä kuumumista.

Kaiken kaikkiaan hieman vaikea sanoa missä vaiheessa ollaan ton ääntelyn kanssa. Välillä onnistuu aivan leikiten hiljainen työskentely, välillä on tosi hankalaa. Olosuhteista ja Jerikon vireestä kiinni. Kokeeseen on nyt vajaa kolme viikkoa, saa nähdä missä vaiheessa ollaan kokeessa ääntelyn kanssa. Ainakin pääsee samaan paikkaan edellisenä viikonloppuna vielä harjoittelemaan jos siitä olisi jotain apua.. Tänään ollaan vielä menossa illalla tokoilemaan, raportoin siitä sitten myöhemmin tähän varmaan lisää.. :)

1 kommentti:

HannaH kirjoitti...

En osaa kyllä sanoo tosta palkitsemista, se varmaan selviää tässä lähitulevaisuudessa :)

Ja tosta agilitystä, kantsii vaan yrittää keräillä motivaatiota ja kisata ahkerasti. Moni on kuitenkin helposti vuoden tai pidempäänkin ykkösissä, vaikka ois kuinka taitavia. Agility on vaan niin pienestä kiinni....

Mutta onnea siis menestyksestä =)