lauantai 25. joulukuuta 2010

Joulu 2010

Aatonaattona lähdettiin Parkanoon Matin vanhempien luoksi joulua viettämään. Aattona lähdettiin porukalla Virroille viettämään joulua Matin isän äidin ja veljien perheineen kanssa. Pienten lasten puutteessa Jeriko sai nauttia huomiosta ja aina löytyi joku leikittäjä. Jeriko oli aivan innoissaan! :)

Jerikollekin oli luonnollisesti ostettu lahjoja, meiltä Jeriko sai röhkivän vinyylipossun, vinkuvan vetolelu-porkkanan ja etukäteen oli saanut jo yhden vinkuvan "piikikkään" pallon. Jouluaaton aamuna Jeriko sai avattavakseen ensimmäisen lahjansa, possun. Illalla sitten avattiin porkkana kääreistään. Hienosti kyllä itse avasi, vähän vinkautin leluja niin kyllä alkoi tohina käymään paketeilla. :D Ja uudet lelut oli muutenkin kyllä menestys, Jeriko tykkäsi kovasti. Leluja sillä ei aivan hirmuisesti olekaan ennestään, sillä ostettiinkin, että voidaan sitten vähän kierrättää leluja. Sukulaisilta Jeriko sai erilaisia purutikkuja, nekin varmasti menee hyvin kaupaksi. :)
Jeriko sai myös nauttia pienistä kinkun ja poron lihan paloista, kyllä maistui. :)











Treenaamisen jäi torstailta ja perjantailta ja niin oli tarkoituskin. Jerikon kanssa leikittiin sisällä kuitenkin arteenetsintä-leikkiä, uusia leluja piiloteltiin ja Jeriko pistettiin etsimään. Siinähän sitten tuli harjoiteltua paikkamakuuta ja ehkä tuosta etsinnästäkin voisi olla jotain iloa tulevaisuudessa esineruudussa. Ainakin huomasi, että kun Jeriko harjaantui leikissä ja alettiin laittamaan vaikeampiin piiloihin, niin Jeriko alkoi todellä käyttämään nenäänsä ja sinnikkäästi etsi vaikka olisi ollut vaikea piilo. Ja kyllähän ne aina lopulta löytyi.

Lauantaina en kyllä sitten enää malttanut olla vähän treenaamatta, aamulenkin lomassa otin seuraamista ja luoksetuloa. Seuraaminen oli tosi hyvä, ei edes äännellyt, käännökset kyllä kieltämättä aikas tiiviitä. :) Luoksetulossa vielä treenattavaa, möllitokoon kaksi viikkoa.

Ei kommentteja: