keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Agilityputki

Tälle alkuviikolle osui oikein kunnon agilityputki, kun maanantaista keskiviikkoon oli joka päivä treenit.
Ensin maanantaina oli meidän oma hallivuoro, joka nyt siirtyi Canis-areenalta Meirän halliin ja perjantailta maanantai-illalle. Olin pukenut aivan liikaa siihen nähden että tultiin lämmitettyyn halliin, hiki tuli! Hyvä aika kyllä päästä kylmästä hallista pois, kun tuli nää hirveät pakkaset. Treeni meni mukavasti, harjoiteltiin puomilla myös kontaktia ja nostin Jerikoa tulemaan kontaktille ylempää. Voisi tuota alkaa nyt joka treeneissä harjoittelemaan että saataisiin kontaktiesteet siihen kuntoon että tekee alusta loppuun ja pysähtyy silti kontaktille.

Tiistaina oli meidän ohjatut agilitytreenit. Kivasti meni, enpä oikein osaa muuta sanoa. Enkä muista. :)

Tänään oltiin suorittamassa rästituntia Tuija ryhmässä kun Tuija sairasti kotona. Aika hurja aloitus treeneille kun ensimmäinen sarja oli 9 estettä, tähän mennessä ollaan tehty max 6 estettä. Lisäksi sarjaan kuului kaksi ihan uutta ohjauskuviota! No, eipä sitten muuta kuin yrittämään. :D
Jeriko teki kyllä tänään taas hyvää jälkeä, ja vaikka itse olinkin aluksi uusista ohjauksista vähän pihalla, ei kuumennut ollenkaan vaan antoi mun rauhassa säheltää ja oli valmis toimimaan sitten kun annan jotain järkevää vinkkiä mitä pitäisi tehdä. Toisen näistä liikkeistä Hanna näytti itse Jerikoa ohjaten, kyllä Jeriko sitten menikin hienosti ja itsekin tajusin mitä pitäisi tehdä. :)
Vaikea edes selittää mistä oli kyse, ehkä näitä agilityratoja onkin vähän turha yrittää sanoiksi pukea, enkä edes muista mikä sen toisen ohjausliikkeen nimi oli. Seisottiin silleen esteen siivekkeen edessä, heitettiin koira siitä yli ja taakse ja sitten ulommalla kädellä koira mukaan.. Jotain sellaista. :D Tämän 9 esteen sarjan jälkeen Hanna pidensi sarjaa vielä kolmella esteellä, eli lopuksi tehtiin 12 esteen sarja. Aikamoista, mutta hienosti meni. Saatiin viimeisellä yrityksellä vielä koko sarja menemään suoraan läpi.
Lisäksi Jeriko käyttäytyi treeneissä tosi hyvin, ei äännellyt odottaessaan, eikä esteitä suorittaessaan, todella hyvää työtä! Kyllä Jeriko on loistava koira! :) <3

Ei kommentteja: