torstai 12. elokuuta 2010

Luoksetulo ja seuraaminen

Käytiin eilen Hannan ja Maijan kanssa treenaamassa Kangasalla Kyötikkälässä. Mentiin Jerikon kanssa paikalle jo reilusti aikaisemmin niin että Jeriko sai rauhassa tutustua kenttään ettei sitten tarvitse treenien aikana haistella. Tultiin itse asiassa vähän liiankin ajoissa, ja otin sitten yksin Jerikon kanssa paikalla makuuta muutaman harjoituksen. Ja kun siinä sitten oli sopivasti toko-este, niin hyppyytin Jerikoa siitä yli lelun perässä muutaman kerran. Hienosti alkoi heti sujumaan ja hyppäsi takaisinkin lelu suussa, vaikka ehkä sen harjoitteleminen ei vielä ole ihan järkevää jos pitäisi saada koira pysähtymään esteen taakse..

Sitten kun Hanna ja Maija tuli, oltiin Jerikon kanssa ensimmäisenä treenivuorossa. Harjoiteltiin luoksetulon paikkaa ja se meni tosi hienosti, oikeestaan paremmin kuin kotona! :D Lopuksi otettiin pari vauhdikasta luoksetuloa vapautuksella lelun perään.
Seuraaminenkin meni nyt aikas hyvin, hyvät treenit siis kaikenkaikkiaan. Ja oli kiva kun oli kaksi treenikaveria, sai kaksi kertaa enemmän neuvoja. :)

Treenien jälkeen päästettiin koirat leikkimään ja Jeriko sai kaksi uutta tuttavuutta: belgianpaimenkoirat Remon ja Iman. Oon kyllä ylpeä Jerikosta, se on niin reipas! <3 Leikkii tosi rohkeasti ja innokkaasti, mutta osaa aina tarvittaessa näyttää myös pienuuttaan ja alistua, mutta sitten lähtee heti taas uudestaan leikkiin. :)
Toisaalta teki Jeriko pari etikettivirhettäkin joista sai kyllä kuulla, yritti pari kertaa nylkyttää Imaa, ja ainakin toisella kerralla vielä pääpuolelta. Mutta eipä yrittänyt tällä kertaa nylkyttää kumpaakaan pojista! ;)
Jerikon reippautta täytyy vielä hehkuttaa siinä että se antaa niin hyvin hoitaa itseään. Ollaan nyt laitettu sille silmätippoja/silmähuuhdetta päivittäin kun sillä rähmii silmät. Ekoilla kerroilla Jeriko vähän hätkähti tippojen laittoa, mutta tänään ei pää liikahtanut yhtään, kiltisti vaan istui paikallaan! Mainio poika! :)

Ei kommentteja: