sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Pitäisköhän jäädä kisatauolle...

Menee meinaan niin hyvin, että jossain vaiheessa täältä on pakko tulla alaskin. :D Eilen lähdettiin Janakkalaan kisoihin Ilonan kanssa. Olin ilmoittanut Ukon neljälle radalle ja Jerikon vain kahdelle, koska olin laskelmoinut että sillä varmaan on jo SM-nollat kasassa ja mä en halunnut juosta yhteensä kahdeksaa rataa päivystysvuoron jälkeen.

Jep. Päivystysvuoron. Yhteensä 26 tuntia töitä ja todella vähän unta alla ja kotona lähtöä tehdessä mietin, että onko tässä nyt mitään järkeä. Ajattelin, että toiste en kyllä tällaisia temppuja itselleni tee. Lähdettiin kuitenkin ja kun matkaseuraa oli niin oli mukavampi ajella. Ja onneksi radat alkoi vasta kolmen jälkeen, joten tosiaan ehti kotona vähän torkahtaa ennen lähtöä. Eikä se sitten mitenkään turhaksi reissuksi osoittautunut. ;)

Ekana kaksi agirataa, joille olin pelkästään Ukon ilmoittanut. Ekaa rataa ei saatu videolle, mutta ihan mukava nolla sieltä tuli! Ilman mitään suurempia linjojen valumisia etenemä kuitenkin vain 3,97 m/s, aika -3,67, sijoitus 6./44.

Toinen myöskin siis agirata, tällä radalla lähti vähän lipsumaan, ensin Ukko meinasi lähteä väärään putkeen, mutta sain vielä kutsuttua pois (onneksi kuulee vielä huudon kun oli vaan yksi kenttä eikä pahasti taustahälyä), sitten meinas A:lta jostain syystä lähteä kepeille ja sitten lopulta kolmas kerta toden sanoi ja lipesi väärälle hypylle. :D Tuloksena siis HYL.


Sitten kaksi hyppyrataa joilla myös Jeriko mukana. Ukko oli ensin vuorossa ja ekalta hyppyradalta myöskin nolla. Vauhdillaalla radalla Ukollakin etenemä 4,49 m/s, aika -5,28 ja sijoitus 10./47.


Sitten Jeriko radalle. Pakkaspäivä osui taas kisapäivälle, mutta pitkästä autossa istumisesta huolimatta sain Jerikon ainakin kohtuullisen hyvin lämmiteltyä vaikka vaihdot ratojen välillä oli tosi ripeät (hyvä JANKK!). Radan loppuvaiheilla yksi rima räpsähti aika pahastikin, mutta pysyi. Jerikolle myös nolla aikaan -6,18, etenemä 4,61 m/s ja sijoitus 7./47.


Sitten vielä viimeinen hyppyrata. Ukolle myös tältä radalta nolla, meno oli aika sujuvaa ja hyvää ja linjat mielestäni aika hyviä. Aika -6,04, etenemä 4,61 m/s ja sijoitus 13./35. Näin ollen Ukolle kolme nollaa lisää ja Ukolla on jo viisi SM-nollaa kasassa + yksi ylimääräinen hyppynolla.


Jeriko sitten vielä radalle ja nolla napsahti sieltäkin aikaan -7,74, etenemä 4,86 m/s ja sijoitus 12./35 (paljon tuli nollia tällä radalla!).


Kaiken kaikkiaan tuloksena siis Ukolle nollia 3/4 ja Jerikolle 2/2, ei huono! ;) Anne Saviojan radat oli kyllä todella kivoja. On kyllä hienoja kisata noin suoritusvarmojen koirien kanssa, jotka tekee oman osansa eikä esim. tiputtele rimoja juuri ollenkaan. Mutta kyllä mä vähän kaipaisin vauhtia lisää, että saisin itsekin todella juosta. ;)

Ei kommentteja: