perjantai 12. joulukuuta 2014

Uudistusta ja uutta odotettavaa

Oli ehkä jo aika uudistaa blogin ulkoasua, kun itse tehdyssä kökössä bannerissa oli Ukko alle vuotiaana. Palkisen Ville teki mulle tosi hienon bannerin Tiinan ottamista upeista kuvista. Tykkään! :)
Toinen iloinen uutinen oli keskiviikkona alkaneet Hirmun juoksut, jotka tietää Jerikolle aika erityistä joululahjaa jos ei nyt ihan aattona, niin ainakin niillä kieppeillä. Nyt sitten vaan odotellaan.

Ukon kanssa tiistain agsatreenit meni tosi kivasti. Alkuun olikin oikein kivaa hyppysuoraa, missä kyllä ekalla toistolla tuli renkaan ohitus. Muutama treeni takaperin rengas oli ollut tuolla samalla paikalla ja se oli joku ihme ongelma Ukolle, mutta nyt oli kyllä ihan siitä kyse, että en ohjannut enkä edes käskyttänyt koko rengasta ja lähdin irtoamaan sivusuunnassa. "Ohjaa, älä oleta" olis ihan hyvä ohjenuora muistaa välillä. ;) Sitten kun ohjasin kunnolla, niin hitsin hienoa rataa tuli, ei edes keppivirheitä! Rata sitten päättyi kyllä lentokeinuun (tais olla ensimmäinen laatuaan), kun Ukolla oli pikkasen liikaa vauhtia...


Toisella kertaa Ukko teki takaisin päin tullessa viimeisen hypyn käännöksen niin hienosti ja spurttas niin hyvin putkeen, että oli pakko keskeyttää ja palkata! :)


Lopuksi vielä pientä puomitreeniä..


Torstaina oli sitten Jerikon agilitytreenien vuoro, mutta mä en ollut ollenkaan iskussa. Lämmittelylenkillä iski jotenkin tosi huono olo ja aattelin jo, että mahatautiko muhun iski ja lentääkö oksu radalla. No, oksu ei lentänyt, mutta hapotti enkä mä oikein jaksanut juosta niin kuin yleensä. Hutilointia siis tuli vähän enemmän kuin yleensä... Mutta Jeriko meni hyvin. :)


Ei kommentteja: