maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pk-treeniä

Käytiin tänään aamulla Helenan ja Mallan kanssa tekemässä jälkeä. Helena tallas Jerikolle n. 700 metrin jäljen, halusin tehdä nyt lyhyen, ettei heti liian raskasta. Kuusi keppiä jäljellä, kulmia x-määrä, en laskenut mennessä. Kepit Helena sai taskuun vasta juuri ennen jäljellelähtöä ja varmaan osittain tästä johtuen Jerikolta jäi kepit nro 2. ja 3. ilmaisematta. Muutoin Jeriko kyllä jäljesti tosi kivasti. :) Sää oli kyllä aika rankka, kun auton mittari näytti 20 astetta, niin äkkiseltään tällainen kuumuus tuntuu olevan aina vähän rasasta itse kullekin.

Ukolle tallasin itse 1 km jäljen. Janalla jälki leikkasi noin 20 metrin kohdalla, lähtö oikealle. Tässä kävi vähän jännästi, Ukko eteni hyvin, merkkas ja meinas nostaakin jäljen oikeaan suuntaan, mutta lähtikin sitten takajäljelle haahuilemaan ja juoksentelemaan. Sitten meinas taas nostaa jäljen oikeaan suuntaan, mutta palasikin juoksentelemaan. Tajusin sitten siinä, että olin unohtanut palkkapurkitkin autolle ja jäin vähän miettimään, että mitäs nyt. Sitten Ukko yllättäen nappasikin jäljen ja lähti etenemään, joten perään vaan. Ukko nosti 1. kepin ja sitten jäikin välistä 2., 3. ja 4. Ukko jäljesti kyllä hyvin eikä pahasti missään vaiheessa harhaantunut jäljeltä, mutta vauhtia oli melkoisesti ja Ukonkin kepit ehti olla mulla taskussa vain 5-10 minuuttia (kävelymatkan jäljelle lähinnä). Ukolla oli myös kovan rankkaa tässä säässä ja noin pitkää jälkeä ajaa, kerran pidettiin pieni lepotauko, jonka jälkeen Ukko jatkoi taas innokkaasti ja määrätietoisesti loppuun. :)

Illemmalla mentiin sitten Tavesin tottisvuorolle. Nää vuorot on kyllä ihan parhaita, kun pääsee tekemään häiriössä ja on silmäpareja katsomassa omaa tekemistä. :) Ensin taas ilmoittautuminen Ukon kanssa, sitten pikku seurramispätkä ja henkilöryhmää. Nyt Ukko ei mitenkään paineistunut, johtui varmaan ekalla kertaa tosiaan siitä, kun paineistui ympäröivästä ärinästä. Vähän Ukko kyllä jätätti oikealle käännöksissä, mutta tähän sain vinkin itse kulkea nopeemmin ja alkoihan se Ukkokin olla paremmin mukana. Jäävät tehtiin bh-tyyliin ja sitten luoksetulo, joka oli hyvä. Paikkamakuussa Ukko nyt makaili täysin suorana, joten sekin meni kivasti. :) Pariin kertaan vielä vinoeste Ukon kanssa ja juoksin rinnalla ihan vaan vauhtia hakeakseni.

Jeriko pääsi kans vähän tekemään. Oltiin käyty etukäteen lämmittelemässä ja sitten otettiin ihan vaan ilmoittautuminen (joka Jerikolla selvästi huonompi kuin Ukolla, huomaa etten ole aikoinaan kiinnittänyt tähän riittävästi huomiota!) ja vähän henkilöryhmää. Palkkauksen jälkeen joku sanoi mulle jotain ja jotenkin herpaannuin, niin Jeriko otti ja meni tarjoamaan purutyynynsä henkilöryhmään ja saikin sieltä sitten itselleen leikkikaverin, jonka kanssa sitten hurjasti leikki hetken ja palas sitten mun luo silmät kirkkaina ja naama hymyssä. Hitsi mikä hellyyttävä pöljä, sulattaa sydämen kuin sydämen. :D
Jeriko teki vielä vinoesteen matalana, kun en viitsinyt kisakorkuista ottaa. Jäähdyttelyt sitten päälle ja vielä 45  min päästä vähän lenkille Tuijan kanssa. Huomenna täytyy kyllä ehtiä venytellä ja koplata Jeriko läpi, että saan vähän suuntaa, että missä mennään...

Ei kommentteja: