sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Tervetuloa hullunmyllyyn

Onpa ollut aikamoinen viikonloppu. Eilen pitkä päivä kisoissa ja tänään oli Matin isän 60-vuotis synttärit. Koirat meni hoitoon mun äidin ja pikkusiskojen luokse ja hyvää hoitoa oli saanutkin. Monen monta lenkkiä. :) Oli varmasti myös hyvää harjoitusta yksinoloon, kun aluksi tuntui että Ukko on kovastikin meissä kiinni ja aidan taakse jäämisestäkin nosti metelin, mutta hoitoon jäi ainakin ihan reippaasti. :)

Synttäri reissun jälkeen mentiin kylään Saran ja Vellun luokse, ja Ukkeli pääsi leikkimään kaksi kuukautta vanhemmat Julma-pennun kanssa. Pojat tuli oikein hienosti juttuun ja kivat oli painileikit. Tässä nyt sitten pari kuvaa leikeistä ulkona.



Ukko jäi myös sisälle Vellun ja Julman kanssa, kun me tehtiin Saran kanssa "aikuisten koirien lenkki". Reipas pentu oli ollut ja paininut vaan Julman kanssa innoissaan. :)

Jerikokin alkaa hieman heltyä pennulle. Takaluukusta puuttui Jerikon häkki, kun olin ottanut sen pois Hyvinkään reissua varten, että kaikki koirat mahtuu (Sentti, Ronja, Bella ja Jeriko) enkä ollut ehtinyt laittaa takaisin ennen kylään lähtöä. Jeriko on aikas omistushaluinen takaluukusta, mutta ihan hyvin oli siellä pennun kanssa. Taustapeilistä ihmettelin, että kävikö Jeriko ihan tosissaan maatekin siellä, kun päätä ei enää näkynyt. Kylästä lähtiessä Jeriko myös antoi Ukkelin nuolaista naamaansa ilman minkäänlaisia örinöitä tai irvistyksiä. Nyt Ukko tossa leikkii leluilla ja Jeriko katselee ihan kiinnostuneena. Edelleen välillä murisee itsekseen, mutta alkaa selvästi pehmetä, kyllä se siitä. ;)

Ei kommentteja: