keskiviikko 31. elokuuta 2011

Muista aina palkan suunta!

Miten on taas tällainen lipsahdus päässyt käymään? Vettä on tullut koko illan ja suuremmat treenailut jätin sitten väliin, mutta kyllä tossa iltalenkillä seuruuttelin sateenvarjon alla, hyvä treeni, hyvä häiriö, eipä ole tuollaistakaan tullut ennen tehtyä! ;)
Mutta siis olen seuraamisesta palkkaillut liikaa suoraan Jerikon edestä, ei ihmekään että käy väljäksi! Nyt kiinnitin huomiota, että palkkasin herkku aivan kiinni vasemmassa reidessä ja hieman ylhäällä, niin että Jeriko joutui kurottautumaan ja palkatessa vielä annoin vähän saalistaa herkkua ja jatkoin kävelyä enkä heti päästänyt irti. Parilla toistolla alkoi heti paranemaan!
Tästä kotiläksyksi sata kertaa: muista aina palkan suunta, muista aina palkan suunta, muista aina palkan suunta, muista aina palkan suunta.........................................................................................

3 kommenttia:

Sanna Hyytiäinen kirjoitti...

Joo, mäkin oon huomannut, että treeneissä pitäis olla sellainen iso peili aina mukana, niin siitä näkis miten me oikeesti tehdään tottista, ei niin miltä mä luulen, että se näyttää :)
Huomais kaikki tuolaliset pikku lipsumiset ajoissa.

Sabina kirjoitti...

Niinpä! Eikä sitä tajua aina niin analyyttisesti miettiä omaa tekemistään, sitten vasta alkaa pohtimaan kun tulee seuraukset näkyviin..

Vaikka ei tämä onneksi meillä niin iso ongelma ole, tokoon varmaan parempaa seuraamista kuin aiemmin, mutta mä haluan seuraamiseen sellaista kunnon draivia ja röyhkeyttäkin saa olla! ;)

Unknown kirjoitti...

Hahah! Just toissapäivänä hoksasin saman jutun palkan suunnasta ja tein samantyylisen korjauksen. :D