maanantai 22. marraskuuta 2010

Kyllä Jeriko osaa :)

Tokoilut on kyllä lähtenyt oikein vauhdilla edistymään, todella hienosti menneet viimeiset treenit! Lauantaina ohjatuissa tokotreeneissä otettiin seuraamista, joka meni hyvin, ja sitten myös seuraamisesta seisomaan pysähtyminen, jota ei olla nyt ihan hetkeen treenattu. Sekin meni hienosti, hyvin ja varmasti jää seisomaan. :) Vielä otettiin myös luoksetuloja, vauhti on hyvä, vielä tarvitsee saada hiottua vauhti ja oikea paikka kohdilleen niin sitten siinä on valmis liike. :) Treenien jälkeen lähdettiin suoraan Parkanoon Matin siskon kolmekymppisille. Siinä sitten kun käytettiin Jerikoa pihalla, en malttanut olla vähän vielä kokeilematta seuraamista, ja päätin ottaa myös liikkeestä maahan. En ottanut mitään helpotettuja muistutteluja alkuun, ihan vaan suoraan ilman ennakkovaroitusta seuraamisesta maahan-käsky. Siis vau! Nyt voi sanoa että Jeriko TODELLA osaa ton liikkeen, aivan täydellisesti, nopeasti ja varmasti kävi maahan ja jäi maahan vaikka jatkoin ihan liikkeenomaisesti vielä matkaakin ja palasin luokse ennen vapautusta ja palkkaa. Ihanaa.
Sitten vielä sunnuntaina aamulenkillä päätin vielä testata kahden edellisen käskyn erottamista toisistaan niin että käskytin ne peräkkäisillä seuraamispätkillä taas ilman mitään valmisteluja. Hienosti meni, molemmat varmoja. :)

Tänään sitten otettiin lyhyt treeni Tuijan kanssa ennen kuin lähdin kummitytön ratsastusta katsomaan. Ja kun Tuija pääsi harvinaisen aikaisin töistä niin saatiin päivänvalossa kuviakin räpsittyä. ;)
Kovat oli kierrokset, mutta hyvät treenit silti. Seuraamista otin ja hyvin meni, pidemmätkin pätkän joissa palkkasin vaan vauhdista ja jatkoin matkaa. Liikkeestä maahan edelleen täydellinen. Liikkeestä seisomaan jäämisessä tarjosi ensin kaksi kertaa maahanmenoa, mutta sitten tuli hyvä, nopea ja varma seisomaan jääminen. Luoksetulosta sain jo melkein valmiin suorituksen, ensin tein juoksulähdöllä, sitten paikallaan seisoen. Pienen taka-askeleen otin jälkimmäisessä että Jeriko korjasi asentonsa suoraksi, mutta hienolla vireellä tuli ja tosiaan nopeasti korjasi asennonkin hyväksi. Kahdella toistolla siis tämä vain. :)
Lopulta otin seuraamista myös parilla juoksupätkällä, mitkä meni hienosti, ja myös käännökset oli mielestäni hyviä.
Treenin päätteeksi tein vielä muutamat takaakierrot puun ympäri, ja todella hienosti meni, alkaa tämäkin sujua jo parin metrin päästä. :)Mutta siis olen aivan älyttömän tyytyväinen tuohon koiraan, aivan mahtava meininki nyt! Liikkeestä maahanmeno on siis käytännössä jo aivan valmis ja varma liike, liikkeestä seisominen melkein valmis/varma, seuraamiseen vaan pituutta ja kokeenomaista treeniä, luoksetulo melkein koossa.... Häiriötäkin kestää nykyään jo tosi hyvin, ei häiriintynyt vaikka Tuija harjoitteli Ronjan kanssa kentän vieressä takaakiertoa ja Ronja haukkui (tosin Jerikokin tuppasi vähän haukkumaan siinä sitten seuratessa), eikä häiriintynyt kun Ronja lähti tulemaan kohti kun Jeriko oli jäänyt liikkeestä maahan.. Vau. Olen tässä jopa alkanut vähän miettimään että milloin oltaisiin koevalmiita... ;)

1 kommentti:

Tuija kirjoitti...

Niin te osaatte.:) Nyt näkee, että teillä alkaa oleen sellainen yhdessä tekemisen meininki! Hyvä te.