tiistai 2. marraskuuta 2010

Eilen treenattiin Hallilan koulun valaistulla kentällä Saran, Tuijan ja Liisan kanssa. Kotona ollaan otettu seuraamista tosiaan lenkeillä ja sujuu hyvin, sisällä olen ottanut niin että olen jättänyt lelun takapalkaksi, tämä myös sujuu ihan hyvin. Kentällä jotenkin unohdin tämän menetelmän ja meinasin vaan normaalisti itse palkkaamalla treenata, kierrokset nousi taas liian korkealle eikä Jeriko pystynyt keskittymään, ja yritti edistääkin. Sara onneksi sitten ehdotti takapalkkaa ja sillähän sitä sitten otettiin pienen tauon jälkeen. Ja ensimmäistä kertaa aikoihin Jeriko seurasi treenikentällä hienosti ja hyvällä kontaktilla. Siis vau! Takapalkkaa siis jatkossakin, toki täytyy miettiä ettei liian kaavamaisesti tee ettei Jeriko ala sitten ennakoimaan palkalle vapauttamista jos vaikka kehuu kesken seuraamisen.
Paikkamakuussa Jeriko pysyi hienosti, jäi tosin alunperinkin hieman vinoon. Perusasennosta maahanmenon suoruutta pitäisi hioa. Pysyi kuitenkin hienosti, ja kun kävin tiheästi palkkaamassa ei myöskään ehtinyt aloittaa tavanomaista vinkunaansa ja piti pään pystyssä. Jatkossa siis myös käyn palkkailemassa usein jotta oikea mielentila vahvistuisi suoritukseen, ja pidempiä paikkamakuita harvemmin.
Lopuksi otin Jerikon kanssa vielä luoksetuloa, ensin tein paikkaharjoituksia, ja sitten juoksulähtöjä. Jeriko lähti kyllä kuin tykin suusta, harjoituksista on siis ollut hyötyä. Jatkossa ajattelin alkaa tehdä pakoja vähän vaihtelevilta etäisyyksiltä etten heti lähde kun Jerikokin, ja välillä annan sen vaikka tulla perille asti.
Treenit meni siis tosi kivasti, olen erittäin tyytyväinen! Myös lenkillä Jeriko kuunteli hienosti alun pienen muistuttamisen jälkeen. Herkut vaan ei muiden koirien seurassa Jerikolle oikein maistuneet (muille olisi kyllä kelvannut! :D ), ja muutenkin sillä on ollut tosi huono ruokahalu tässä viime päivinä. Lauantaiaamun jälkeen Jeriko ei ole syönyt yhtään kunnon ateriaa, ainoastaan sen määrän herkkuja mitä treenatessa on saanut. Teini-iän anoreksiaa kai...
Myös tänään aamulenkillä meitä vastaan meinasi tulla pari koiraa (jotka kyllä vaihtoivat suuntaa heti kun näki meidät...), ja Jeriko tuli hienosti luokse vaikka selvästi koirat kiinnostivat. Ollaan siis todella edistytty tässä! :)

Ei kommentteja: