perjantai 19. huhtikuuta 2019

Koiratanssia

Jeriko korkkasi tänään Liisa-Idan kanssa viralliset HTM-kisat uudella musiikilla ja ohjelmalla. Uusi musiikki on tuntunut toimivan Jerikolle paljon paremmin kuin möllikisoissa käytetty ja oikean puolen seuraaminenkin on parantunut huomattavasti, joten hyvillä mielin kisoihin.

Ennen kehään menoa Jeriko oli hyvällä meiningillä Liisa-Idan kanssa, mutta jotenkin kuitenkin sivusta katsellessa ajattelin, että voisiko olla vähän matalammassa vireessä ja sen vuoksi menin ehdottamaan Liisa-Idalle, että palkkaa Jerikoa pari kertaa ruualla eli possun suikaleilla joita Liisa-Ida oli paistanut tätä varten.

VIRHE! Jeriko tykkäsi possun suikaleista niin paljon, että päätti alkaa tarjoamaan kaikenlaisia temppuja ja siinä jo näki, että nyt meni vähän mönkään tämä ajatus, kun into nousi aivan liikaa. Esityksen alun Jeriko sai vielä pidettyä mölyt mahassa, mutta sitten oikealle puolelle siirtyessä ja sen jälkeen Jeriko päätti kommentoida oikein kaikuvin haukuin. Onneksi haukut sitten loppui kuitenkin ja Jeriko keskittyi kyllä tekemiseen hyvin ja ilme oli sinänsä todella hyvä. Vielä tarkkuutta tarvitaan lisää (ekoissa sivuaskelissa Jeriko alkoi veikkailemaan jalkojen väliin tulemista, ja oikean puolen seuruu paremmaksi), ja sitten samalla ilmeellä, mutta hieman matalammassa vireessä, niin hyvä tulee! :)


Tuomarointi oli erittäin hyvää, tarkkaa ja laadukasta. Kolmen tuomarin keskiarvona teknisiä pisteitä tuli 80,67 ja taiteellisia 82 eli yhteen KUMA:n arvoisesti 162,67p. :)


Pennut kävi maanantaina Pekka Korrin pentutestissä. Oli kyllä hyvin mielenkiintoista nähdä nyt ekaa kertaa minkäänlainen pentutesti. Pieniä eroja pennuissa tuli esiin vaikka arkisissa tilanteissa onkin hyvin tasavahvaa ja reipasta sakkia. Testi teki siis tehtäväänsä. Päästiin testiä varten Jerikon isän Coxin omistajien luokse ja samalla oli kiva nähdä Coxia ja puolisisko Colaa, ja käydä Mandin kanssa yhdessä lenkilläkin.


Keskiviikkona pennut tuli vielä meillä käymään ja vietiin niitä yksitellen vanhaan päätaloon katselemaan vielä reaktioita. Tästä sai vielä vähän lisää osviittaa pentujen rohkeudesta ja siinä olevista eroista.

Mutta on kyllä mahdottoman kivoja pentuja, ei voi muuta sanoa. :) Saa olla tyytyväinen ja toivon mukaan kaikista myös kasvaa reippaita ja vietikkäitä aikuisia koiria joiden kanssa harrastamisesta saa uudet omistajansa nauttia. :)








Ei kommentteja: