keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Pentuja tulossa!

Tässä on eletty todella jännittäviä aikoja astutuksen jälkeen ja kaikki jännitys kulminoitui tähän päivään: ultrapäivään. Jännitys siitä, että jos pentuja ei olisi taaskaan tulossa oli lähes sietämätön. Toivoin totta kai muutenkin, että pentuja tulisi, mutta erityisesti Mandin kasvattajan, omistajan ja Mandin itsensä vuoksi toivoin todella kovasti, että nyt tärppäisi eikä joutuisi enää vuoden päästä (niin pitkät juoksuvälithän Mandilla on ollut!) yrittämään 5-vuotiaan kanssa uudelleen.

Onni olikin suunnattoman suuri, kun tuli uutinen, että Mandi on ultrassa todettu tiineeksi! Ainakin viisi pentua tulossa, joten nyt vaan toivotaan, että lopputiineys ja synnytys menee hyvin ja saadaan hyvän kokoinen pentue maailmaan. :)

Itse ainakin odotan pennuista vanhempiensa perusteella melko itsenäisiä ja itsevarmoja, aktiivisia ja työskentelyä rakastavia oivallisia harrastuskavereita moneen lajiin. Jos tällainen kiinnostaa, niin kerron itse mielelläni lisää Jerikosta (sabina.lahteenmaki@gmail.com) ja Mandista (Kautuksen Blenda) voi kysellä Mandin kasvattajalta (nanna.aho@gmail.com) tai omistajalta riekkiemmalotta@gmail.com). :) Yhdistelmän tiedot myös SBCAK:n pentuvälityksessä.
Ei kommentteja: