sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Uusi sana opittu: tetranolla

Lähdettiin tänään Lietoon agilitykisoihin. Samalla treffattiin Emmiä ja Emmin uutta pentua Savua ja olihan se söpö ja reipas, ei voi muuta sanoa. :) Jeriko pisti myös kyllä parastaan ja mukavia ratoja oli. Tehtiin kuulkaas ihan tetranolla! Mietin, että miten se oikein sanotaan ja vääntelin mielessäni quatroa yms, mutta oikea termi oli kuulemma tetra. :D Jeriko tuli ohjauksiin just eikä melkein eikä kolmessa ekassa radassa ole oikeastaan sen suurempia kerrottavia. Hyvin meni. :) Etenemät oli jotain päälle neljää, mutta mulla ei ole niitä ylhäällä kuin kahdesta ekasta (4,37 m/s, 4,58 m/s).
Vikalla radalla olikin sitten jo vähän lipsumista ja vaarantuntua. Ensin renkaan jälkeen meni kaarre vähän pitkäksi, kun ohjaus ei kertonut mihin suuntaan pitäis mennä, sitten puomilta Jeriko varasti törkeästi ja olin sitten jäljessä kun piti putkierottelua tehdä (tarkoitus oli siis olla sopivasti edellä), mutta onneksi Jeriko ohjautui takaakin. Sitten vielä ihan loppusuoralla Jeriko aatteli, että mennään taas putkeen ja sain nipin napin kutsuttua sieltä pois. :D Näistä ylimääräisistä kiemuroista ja sutimisista huolimatta sijoituttiin tällä radalla kolmansiksi! :)
 Enää kaksi nollaa puuttuis SM-nollista, kaksissa kisoissa on käyty SM-kisojen jälkeen. ;) Sitten kun Ukolta kennelvaroaika päättyy (täytyy vielä tarkistaa, että oliko se lyhyempi 7vrk), niin sitten sen kanssa myös nollia metsästämään. ;)

Ei kommentteja: