keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Derekin kurssi

Aikamoista menoa on ollut tässä viime päivinä. Lauantaina aamulla kukonlaulun aikaan lähdettiin ajamaan Turkuun, lopullisena määränpäänä Ruotsin Udden. Matkaseurana meillä oli Päivi Sumulehto ja Keelan, sekä Tiina Karhula ja Miilu. Keelan ja Ukko on suurin piirtein saman ikäisiä uroksia ja löysivät toisistaan jonkinlaiset sielunveljet. :D Ukko alkoi jo takakontissa keikistelemään Keelanille ja meinas vähän mennä rajan yli, kun otettiin laivassa koiria autosta ja Ukko oli hyppäämässä heti selkään. Keelan ei tästä tietenkään tykännyt, mutta tämä pieni huomautus jäi parivaljakon ainoaksi "riidaksi". Muuten painittiin hammaspaineta laivan hissiaulassa tai missä nyt milloinkin. :D
Ukkoon olin todella tyytyväinen muutenkin. Oli kyllä helppo matkalainen, kun ei ihmetellyt koko matkan aikana mitään, ei laivan ääniä eikä edes laivan liukkaalla kannella yhtään jännittänyt! :)

Tukholmasta ajettiin lauantai-iltana vielä Uddeniin ja treenit alkoi sunnuntaina meidän osalta. Osa porukasta oli ollut Uddenissa jo kaksi päivää. Derek oli todella miellyttävä kouluttaja, neuvoi hyvin ja jälkikäteenkin ruokaillessa sai hyvin kyseltyä lisäkysymyksiä treeneistä. Mitään maata mullistavaa Ukon kanssa ei tullut esiin, lähinnä saatiin vahvistusta sille, millä tavalla on Ukkoa treenattu ja paria pikku juttuja viilailtiin. Derek kuulemma helposti passittaa koirakon "back to basics", mutta me kun ollaan edelleen siellä alkeissa niin ei tarvinnut mihinkään siirtyäkään. :D

Ukosta tuli videotakin yhteensä varmaan yli puoli tuntia ja olen ehtinyt vain pikaisesti katsoa ne läpi. Katsotaan missä vaiheessa ehtisin niitä leikkailla sellaiseen muotoon, että pystyy lataamaan nettiin, noin isot videot pitää kyllä aika pieneen saada karsittua! ;)
Ukon kanssa siis tehtiin lähinnä kaaren alkuosaa ja kaaren loppuosaa. Lisäksi tein väleissä taas vapaampia hömpötyksiä ja Deren totesi, että tämä oli oikein hyvä juttu. Ukossa myös näkyi jo kurssin aikana suurta kehitystä, se oli jo paljon keskittyneempi kuin viime treeneissä ja kaaret lähti tosi kivasti aukeamaan. Kyllä se tästä sitten. :) Mitään tämän tarkempaa sepustusta en nyt jaksa kurssista kirjoittaa, kun niiden asioiden lukemalla ymmärtäminen on muutenkin aika hankalaa ellei mahdotonta. Mutta siis kivaa oli ja ensi vuonna mennään ehdottomasti uudelleen! :)
Alla olevaa kuvaa klikkaamalla pääsee Picasan kuva-albumiin. :)



 Tiistaiaamuna saavuttiin sitten takaisin Turkuun. Paluumatka sujui aivan yhtä vaivattomasti kuin menokin. :) Turusta ajelin Somerolle hakemaan asunnon avaimia ja tekemään vuokrasopimusta kesää varten. Marikalta sain muutamia tärkeimpiä huonekaluja, joita sitten yhdessä muutettiin uuteen asuntoon. Suuri kiitos Marikalle avusta! :)
Tämän jälkeen oli vielä Ukolla Aneten agilitytreenit ja kivasti kyllä päästiin alkuun Aneten kanssa. Kesällä ilmeisesti sitten treenailen Aneten ohjauksessa ja odotan sitä kyllä innolla. Kiva sitten ensi viikolla, kun saa Jerikonkin mukaan! :) Aneten kanssa lähdetään hakemaan lisää vauhtia molempiin poikiin ja Ukosta erityisesti kaivetaan esiin ja käyttöön se hulluus mikä siellä onkin ihan pinnan alla. ;)

Ei kommentteja: