tiistai 5. lokakuuta 2010

Käytiin tänään Tuijan ja Ronjan kanssa treenaamassa. Kunnon tokotreenit pitkästä aikaa.
Otettiin ensin paikkamakuu. Päätin pistää Jerikon keston koetukselle, kun tähän mennessä olen käynyt palkkaamassa melko usein enkä ollut oikein kokeillut kuinka pitkään Jeriko makaisi palkkaamatta. Yhteensä ollaan kuitenkin tehty varmaan reilun 2 minuutinkin paikkamakuita porukassa. Nyt sitten päätin ottaa kunnolla aikaa ja käydä palkkaamassa minuutin kohdalla, ja tehdä kahden minuutin paikkamakuu. Jeriko pysyi kyllä tosi hyvin paikallaan ja rauhallisena, melkein jo liiankin rauhallisena kun haisteli maata ja makasikin melko rentona. Mutta parempi liiankin rento kuin se ettei pysyisi ollenkaan, ja ajoittain Jeriko makasi juuri sopivan valppaana pää pystyssä ja katsoi mua rauhallisena. Jeriko vaikutti siltä että olisi pystynyt ihan kevyesti pysymään siellä kaksikin minuuttia ilman palkkaa.

Otettiin myös seuraamista vähän samaan tyyliin kuin mitä ollaan sitä lenkeillä otettu, siis taluttimessa vaan kävelytin ja sitten kun Jeriko alkoi ottamaan kontaktia pyysin seuraamaan. Hienosti kyllä meni ja otin sitten ilman talutintakin. Välillä kyllä kun Jeriko innostuu liikaa se alkaa tulemaan liian lähelle ja nojaamaan, ja taipuu banaanina jalan taakse. Otettiin sitten seuraamista nakilla imuuttamallakin että saatiin paremmin sitä suoraa asentoa.

Vielä harjoiteltiin näyttelyjuoksua, ensin vaan kävellen haettiin naksuttelemalla sitä että Jeriko nosti pään ylös (eikä haistellut maata) ja että häntä tuli alas. Vähän tuntui takkuiselta aluksi, mutta sitten kun Tuija juoksutti hetken Jerikoa tuntui että sillä syttyi oikein kunnolla lamppu päässä, ja sitten meni juoksu munkin kanssa melkoisen hienosti! Tällaista sitten kunnolla lisää, kolme viikkoa aikaa treenata Seinäjoen näyttelyyn. Kiitos Tuijalle avusta! :)

Ei kommentteja: