sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Minitreenit

Huh, tentti oli torstaina ja se meni miten meni, vaikea oli. Mutta sitten onkin ollut loppu viikko hyvin aikaa puuhailla Jerikon kanssa. :) ...ja tehdä kevätsiivousta.. =/
Tänään otettiin ensimmäiset matot takaisin sisälle. Kun Jeriko tuli meille vietiin kaikki matot varastoon ja sinne ne oli jo oikeestaan unohtunutkin, helpompi siivota kurajälkiä lattioilta kun ei ole mattoja tiellä. :D Jerikokin tykästyi mattoihin, eikä siinä mielessä mitä pelkäsin (pissa-alustana tai ruokana), vaan tykkää selvästikin nukkua ennemmin matoilla kuin paljaalla lattialla.

Käytiin tänään ensimmäistä kertaa ihan yksin treenaamassa läheisen koulun kentällä. Matti assisteerasi ja kuvasi. En tiedä miten ei olla aikaisemmin menty, olisi pitänyt. Ollaan vaan sisällä (ja vähän lenkeillä) harjoiteltu, mutta pitäisi Jerikolle (ja itselle) saada enemmän sellaista treenin tuntua ja Jerikon päähän iskostettua että tällaisilla kentillä on kivaa puuhailla kaikkea.

Leikin varjolla otettiin ensin muutama istuminen ja maahanmeno. Lelun kanssa ollaan sisälläkin harjoiteltu tätä parina päivänä ja alkaa selvästi tulla parempaa terävyyttä molempiin liikkeisiin. Aikaisemmin tuntui että varsinkin istuminen oli Jerikon mielestä vähän tylsä liike. :D Otettiin myös pari perusasentoon tulemista lämmittelyksi seuraamiseen. Perusasentoon tuleminen sujuu välillä huonommin välillä paremmin, mutta suurimmaksi osaksi hyvin, ja välillä suorastaan mainiosti! Ja Jeriko selvästi tykkää siitä, tarjoaa sitä välillä vähän joka tilanteessa. :D
Seuraamista ollaan harjoiteltu pysähdysten ja loivien kaarrosten kanssa ja suurimmaksi osaksi Jeriko pysyy hyvin mukana. Palkitsemisen jälkeen meinaa vähän irtaantua ja unohtua jonnekin (syyttää voin aika suurelta osin itseäni kun en saa herkkuja osumaan suoraan suuhun vaan kylvän niitä maahan) mutta sitten Jeriko ottaa aika hyvin kiinni. Palkitsemiseen pitäisi saada joku järki, Jeriko näykkii välillä tosi kovasti sormille, ja jos taas yritän pudottaa palkkiot Jerikon suuhun niin väkisinkin käy niin ettei se aina saa niitä kiinni..... Mutta niin, Matti tosiaan kuvasi meidän seuraamista videolle, ja tässä sitten yksi (se ainut näyttämiskelpoinen) pätkä. ;) Videoita katsellessa huomasin että ainakin kerran Jeriko istui pysähdyksestä vinoon (ei näy tällä videolla), en tiedä tekikö se sitä useamminkin vaikka yritin kyllä aina välillä tarkistaa sen asentoa. Itse seuraamisasento on kyllä Jerikon vahvuus seuraamisessa, ei meinaa edistää eikä kaatua/kiilata mun päälle vaan seuraa tosi suorassa asennossa! Kyllä me jotain osataan! :) Kontakti voisi kyllä pysyä vielä paremmin, ainakin tällä harjoituskerralla Jeriko hämääntyi välillä Matista ja vilkuili siihen päin. Ja mä taas napitan liikaa Jerikoa kun pitäisi uskaltaa katsoa suoraan eteenpäin. Ei näin. No onpahan jotain mihin kiinnittää huomiota jatkossa. :)

Ei kommentteja: