keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Kokeenomaista treeniä

Nyt oli niin loistava treenipäivä, että pakko tästä vaan kirjoittaa. Lähdettiin Koivumäkeen treeneihin ja tehtiin ensin kokeenomaista tottista. Ilmoittauduttiin L-I:n ja Kiden kanssa Pasille ja mentiin Jerikon kanssa ekana suorittamaan. Jeriko oli nyt tosi hyvin keskittynyt myös liikkeiden väleissä, eikä tarvinnut huomautuksia haparoinnista. Tehtiin ensin seuraamista vähän muunneltuna, sitten vinoeste, maahanmeno ja luoksetulo, istuminen, juoksusta seisominen ja viimeisenä tasamaanouto, josta palkkasin vauhdissa. Vähän siis muunnellulla järjestyksellä, mutta pelkästään kehuin liikkeiden väleissä ja silitin kevyesti päätä. Hienosti tosiaan toimi. :)

Jupiterkin on nyt kuullut aika paljonkin laukauksia autossa odotellessa eikä ole niihin reagoinut mitenkään. Hienoa! :)

Tehtiin sitten Jerikolla ihan kokeenomainen hakuratakin. 200m ja maalimiehien paikoista ei mulle mitään tietoa. Sellainenkin källi oli keksitty, että eka maalimieskin oli vasta jossain 100 metrin kohdalla ja kaksi viimeistä ihan 200metrissä. Pistettiin mun pääkoppa testiin. ;) Pistottelin aluksi vähän liian tiuhaankin, minkä vuoksi Jerikolle tuli ekstra-juoksemista, mutta hienoja pistoja kyllä teki! Jotenkin ihan itsekseen ja tosi äkkiä tämän kauden alussa heti jäänyt taaksepäin työskentely kokonaan pois ja suorat pistot tyhjilläkin onnistuu upeasti! Jeriko on vaan hoksannut, että miten pitää tehdä. :) Kaksi vähän heikompaa pistoa tuli, mutta näistä korjasin ja korjauksen jälkeen Jeriko eteni suoraan. Ainut huomauttamisen aihe oli haukkuilmaisut, jotka oli jo aika väsyneitä ja pätkiviä, mutta kyllä se kokeessa riittäisi kuitenkin.

Nyt vaan sitten taas nostattavaa treeniä ja hyvistä haukuista palkkaamista, kun muut osa-alueet on testattu toimiviksi. :)Jupiterille tehtiin risteilyä. Ensin ihan näköavulla lähti kun näki maalimiesten menevän metsään. Ekalle lähti tosi hyvin, mutta toisen kohdalla annettiin pieni ääniapu, kun maasto ei ollut niin selvää että ei saatu Jupiterin huomiota muuten maalimieheen. No ääniapupa toimikin hyvin! Jupiter pinkaisi vauhdilla ja jatkettiin sitten ääniavuilla loputkin maalimiehet, neljä molemmin puolin. Vauhtia oli niin paljon, että vähän kyllä hirvitti, kun Jupiter kivillä loikki. Mutta on se kyllä hieno! :) Niin avoin ja luottavainen ja ihanan sosiaalinen. Hieno hakukoira siitä tulee. :) Ääniavuilla varmaan jatketaan eteenpäin, kun niin hyvin toimii eikä irtoamisessa ollut mitään ongelmaa. :)

Ei kommentteja: