torstai 19. maaliskuuta 2020

Troija luustokuvilla

Luustokuvilla käytiin tosiaan reilu viikko sitten Troijan ja kolmen muun sisaruksen kanssa. Kennelliiton lausunnotkin tuli ja Troija on nyt ensimmäinen laatuaan meidän taloudessa, rivi A:ta ja nollaa eli A/A 0/0 LTV0 VA0 ja olkaniveletkin lausuttiin terveiksi INCOC:ssa! Niin hienoa! :)
Kahdella sisaruksista oli myös hyvät tulokset, selkä puhdas ja lonkat A/B ja B/B. Yhdellä sisaruksista löydöksenä oli LTV1 ja lonkat C/C.

Koronaviruspandemian vuoksi treenihallit on kiinni ja kurssit ja kisat peruttu. Vaikka on vielä kunnon kevääseen ja kesään matkaan, niin on kyllä apua, että on omassa pihassa kenttä ja agilityesteetkin saatavilla! Kontakteja en vielä kyllä nurmikentälle siirrä, mutta juoksarin alkeistreeninä ollaan Troijan kanssa tehty mattoa ja sitten toisaalta keinun paukuttelua ja alkeistreeniä keinulle ihan pihassa. Samalla myös Jupiter on päässyt tekemään keinua ja kun Jerikokin halusi, niin mielenvirkistykseksi sillekin.

Sisällä on sitten tehty kapulan pitoa ja se onkin varmasti yksi päätreenin aihe lähitulevaisuudessa. Näissä meidän treeneissä on kyllä hauska ilmiö se, että 3/4 koirista olisi kaikki innokkaasti harjoittelemassa, mutta yhtä ei paljoa tällainen hötkyily kiinnosta, kun ruokaa saa helpommallakin. Saa arvata, että kuka on kuka. :D

Ei kommentteja: