sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Kickspark pelastaa huonot hiihto-olosuhteet

Sain eilen Mikolta kicksparkin lainaan ja lähdettiin Liisa-Idan ja Kiden kanssa vetämään niillä. Tuossa meidän lähellä pääsee ihan mukavan lenkin melko vähän ajettuja teitä, joskin viimeisimmässä pätkässä oli vähän huonompi pohja. Matkaa kertyi vähän enemmän kuin etukäteen arvioin, sports trackerin mukaan 5,2 km. Jeriko ja Ukko veti yhdessä ja voi sitä riemua. :) Olin jo edellisenä iltana itse tosi innoissani Ukon puolesta, että pääsee vihdoinkin lempihommaansa. Ja kyllähän sitä metsä raikas ennen lähtöä, kun Ukko vähän availi ääntään ja Jeriko säesti kunnon ulvonnalla. :D

Hieman oli pelottavaakin meno, pojat lähti todella vauhdilla liikkeelle ja kun pohja ei ollut ihan täysin tasainen oli meno usein sen verran kiikkerää, että keskityin vaan pitämään kelkan pystyssä. Välillä pääsi kyllä potkuttelemaankin ihan sen verran, että nyt olen aivan jumissa. ;) Hienosti pojat veti ja erityisesti Ukko tuntui jaksavan todella hyvin vaikka onhan toi potkukelkan veto huomattavasti raskaampaa kuin hiihtäjän kanssa juokseminen.

Nesteytin, lämmittelin ja jäähdyttelin oikein super-huolella ja tänään oli sitten hieronta/venyttelypäivä. Ukossa en huomannut mitään jumia, Jerikolla oli vasen hartia vähän iskenyt jumiin. Tosi helpotus kuitenkin, että Ukossa ei huomannut mitään vedon jäljiltä. :) Ukolle on nyt myös fyssariaika varattuna vajaan kolmen viikon päähän.
Katsotaan saisinko ihan omankin kickspakin pian niin voitain näin treenailla. Näillä näkymin Ukko pääseekin sitten juoksemaan Ilonan kanssa rotumestiskisoihin, niin jos ei koiraladuille pääse, niin treenataan sitten kicksparkilla ja hiihtäjä tykkilumiladuilla. ;)

Ei kommentteja: