sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Aurinkoisen kevätpäivän leikit

Piia ja Ville olivat Tampereella käymässä ja käytiin sitten leikkimässä Sohvin ja Kertun kanssa. Mietittiin että muistavatkohan ne toisiaan eikä siitä ihan varmoja voi olla, mutta kyllä näytti leikki Jerikolta ja Sohvilta sujuvan niin luontevasti että voisi ajatella että jonkinlainen muistikuva olisi. Tai sitten lapsuudessa opitetut leikkitavat ja elekielet samanlaisuudessaan sopivat niin hyvin yhteen että oli helppo lähteä leikkimään. Kerttukin oli Jerikosta kovin kiinnostunut ja halusi leikittää, ja Jerikon ja Sohvin leikkiessäkin meni väliin ja sekaan.
Jerikon ja Sohvin kokoero oli kyllä aika vaikuttava, ja naureskeltiin sillekin kuin paljon Jerikolla on karvaa Sohviin verrattuna (pian ei meitä enää naurata kun karvaa lähtee ja joka paikka on sitä täynnä). :D Keena vasta isolta olisikin näyttänyt näiden molempien rinnalla! Ja kuinkakohan paljon kaksi muuta veljestä ovat kasvaneet..?
Väsyessään Sohvi ja Jeriko alkoivat vähän nahistelemaan, huomaa että on kaverit samasta puusta veistetty! ;) Mutta kaikin puolin kiva tapaaminen ja päivä, toivottavasti nähdään taas pian uudestaan!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipas kiva kun sisarukset saivat tavata toisiaan. Sohvi on kyllä melkoisen ketterä pakkaus. Jeriko ei oikein pysynyt perässä. Kiva, kiva!
-anita-

Sabina kirjoitti...

Hehe, Sohvilla on vähän vähemmän massaa liikuteltavanaan. :) Hangessa sen vasta huomaskin kun Sohvi pääsi juoksemaan aika vaivattomasti mutta Jeriko upposi joka loikalla. :D

Hapan Omena kirjoitti...

Olen miettinyt tässä Sohville vinttikoiran uraa. Tuntuu, että Kerttu jää jo melkein kakkoseksi. Pelottavaa kun tuollainen tottelematon kakara kaahaa koko ajan sata lasissa ;) Onhan se tosiaan ruumiinrakeenteeltaan pikajuoksijamallia.