maanantai 23. tammikuuta 2012

Pienet tokoilut

Tehtiin tänään taas pienet tokoilut. Heti takaluukusta ottaessa tein pari käännöstä paikallaan, hiljaa oli. :)
Sitten tehtiin muutamia siirtymisiä, siirryttiin siis vaan aina uudelle "aloituspaikalle". Selvästikin lyhyemmät siirtymiset (kuten askelsiirtymätkin yleensä ottaen) meinasi saada aikaan pientä ääntelyä, hyvin hiljaista, mutta kuitenkin. En tietenkään niistä palkannut, muuta palkkasin joko makkaralla tai välillä pelkällä kehulla ja silityksellä. Hyvin Jeriko oli mukana ja ääntelykin hyvin hyvin vähäistä. Sitten liikkeestä maahanmeno ja voittaja-luokan luoksetulo putkeen, molemmat suorituksina tosi hyviä ja liikkeestä maahanmenon seuraamisosuus äänetöntä. :) Luoksetulon jälkeen kehuin ja silittelin kuten kokeessakin, ja sitten juostiin autolle ja palkkasin lelulla.

Pienen tauon jälkeen liikkeestä istumista leikitellen niin, että peruutin ja pyysin istumisia ja heti naks ja pallo. Selvästi alkoi suoritus nopeutua ja varmentua. Muutaman toiston jälkeen aloin ottamaan maahanmenoa hämyksi sekaan, ettei vaan tee samaa uudestaan ja uudestaan kuuntelematta. Hyvin erotti. Stoppia en viitsinyt ottaa vielä, koska niiden erottaminen haastavampaa. Ehkä seuraavassa treenissä. :)

Taas tauko väliin ja metallikapula esiin. Ai piru kun se olikin kylmä! Kesti tosi kauan, että sai sitä yhtään siedettävämmäksi lämmitettyä! Sitten frisbeen ja kapulan kanssa "kahden lelun leikkiä", nyt on hyvin intoa, vauhtia ja hyvä ote kapulasta. Muutama edestakainen juoksu, sitten yksi kokeenomainen toisto, tosi hyvä nouto!

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä merkkiä. Ensin alustalla, sitten vastakkaisesta suunnasta ilman ja vielä pari toistoa aina vastakkaiselta suunnalta kuin edellinen. Neljäs eli viimeinen toisto oli aivan loistava, juoksi hyvällä vauhdilla ja kääntyi aivan täydelliseen tasapainoon merkin taakse! Kyllä on paimennuksesta jotain hyötyä tokoon! ;)

Jatkossa pitää ottaa edelleen askelsiirtymiä paljon, että ne tulee niin varmoiksi ettei Jeriko koe tarvetta äännellä (luulen siis, että ääntelystä osa on epävarmuutta). Ja sitten lisäksi pitäisi taas muistaa tehdä käskytettyä treeniä niin, ettei välttämättä edes tehdä mitään, sammutetaan vaan liikkurin käskyjen arvoa ettei niistä nosta kierroksia. Mietin myös, että kun 12.2. on Tampereella ALO/AVO-koe, niin mentäisiin sinne paikalle vain rauhoittumaan ja tekemään jonkinmoinen kokeenomainen treeni, tai ainakin nyt vaatimaan hiljaista seuraamista. Siitä seuraavana viikonloppuna onkin sitten samassa paikassa VOI-koe. :)

Ei kommentteja: