Paimennuskoulutus

Koulutan paimennusta pienimuotoisesti bordercollieille ja kelpieille Valkeakoskella 10 min ajomatkan päässä IdeaParkilta. Tällä hetkellä minulla on pienempi noin 30x30m verkkoaidattu aitaus, joka riittää hyvin niin alkeisharjoitteluun kuin hieman pidemmälle edenneisiin harjoituksiin. Laidunlaajennuksen myötä käytössä on noin 4 hehtaaria luonnonlaidunta. Lisäksi on mahdollista harjoitella pyöröaitauksessa.
Mahdollista treenata häkitystä tai lähityöskentelyä pyöröhäkissä.
Tällä hetkellä minulla on 13 omaa lammasta, joista neljä suomenlammas-kainuunharmas risteytystä, viisi suomenlammas-texel risteytystä ja neljä risteytyskaritsaa jotka vielä kasvavat rauhassa emojensa helmoissa. Erilaiset risteytykset treenilampaissa mahdollistavat eri tyyppisillä lampailla treenaamisen.


(c) Tiina Palmu
(c) Tiina Palmu
(c) Tiina Palmu
(c) Tiina Palmu
(c) Tiina Palmu
Mikäli paimennustreenit kiinnostaa, lähetä sähköpostia osoitteeseen sabina.lahteenmaki@gmail.com. Facebookissa on oma ryhmä treeneihin liittyen, johon kannattaa käydä liittymässä! :) https://www.facebook.com/groups/289821644474959/?fref=ts

Voit myös kerätä 4-8 koiran porukan ja ehdottaa teille sopivia päiviä minulle. Hinta 28e (sis. alv)/koira kaksi kertaa lampailla.

Paimennuskoulutus aloitetaan liinassa ja aloittelevalla koiralla onkin hyvä olla tukeva panta tai valjaat paimennustreenejä varten. Harjoituksissa otetaan huomioon lampaiden hyvinvointi ja harjoitukset suunnitellaan koirakon osaamistason mukaan. Harjoituksissa minulla on tarvittaessa apuna omat koirani Jeriko tai Ukko. Pyydän ottamaan huomioon, että mikäli olet ollut 48h sisällä muulla tilalla vierailemassa, desinfioisit/pesisit jalkineet tautien leviämisen välttämiseksi.

(c) Tiina Palmu

Ei kommentteja: