torstai 26. tammikuuta 2012

Lepotauko

Katriina kävi tänään hieromassa Jerikoa. Viimeksi on käynyt ehkä melkein puoli vuotta sitten, syksyllä oli välissä se Laioksen käyntikin ja sitä ennen Katriina on viimeksi käynyt. Mutta kyllä Jeriko muistaa! ;) Ensinnäkin täytyy kyllä kommentoida, että olin tyytyväinen kuinka nopeasti Jeriko lopetti ovikellolle haukkumisen, ihan niin kuin meidän hiljaisuus treeneillä olisi saanut lisää itsehillintää tähänkin...? :)
Ja sitten kun Katriina tuli sisään, niin Jeriko oli aivan sulaa vahaa. Vaikeutti vähän asentojen katsomista kun koko ajan piti olla vängällään Katriinan suuntaan ja yritti kellahdella jo valmiiski kyljelleen. :D
Jeriko oli kuulemma nyt tosi hyvässä kunnossa, Katriina oli erittäin tyytyväinen. Hyvin tasapainoinen nyt, etuosan lihaksistokin on kehittynyt takaosan tasolle ja oikein hyvät muskelit on. :) Mitään ihmeempiä jumeja ei ollut, etujalkojen säärissä hieman, mutta se on kuulemma liukkaasta johtuvaa ja sitä on tähän aikaan vähän kaikilla. Ja ruokavaliokin näyttäisi olevan juuri kohdillaan, kun lihakset on niin hyvin kehittynyt. Oikein hyvä, olen tyytyväinen. :) Jerikokin oli oikein tyytyväinen käsittelyssä ja käsittelyn jälkeen, vähän liiankin innokas osoittamaan kiitollisuuttaan Katriinalle.. ;)

Mulla on nyt tässä vähän agilitymotivaatio elänyt suvantovaihetta, ja kun koulunkin kanssa on nyt tosi paljon tiiviimpää ja vaatii vähän sopeutumista, niin päätin viettää hieman treenitaukoa. Ensi viikolla käydään vielä Ylökk:n treenit kun on hyppytekniikkaa, mutta Päivin treeneistä neljän viikon tauko ja Ylökk:n treeneistä kolme viikkoa olisi suunnitteilla. Viikoilla 7 ja 8 ei oltais treenaamaan muutenkaan päästy, kun olen Seinäjoen opintojaksoilla. Eiköhän se motivaatio sieltä sitten taas löydy.

Mihin se motivaatio on sitten alunperinkään kadonnut? Varmaan ihan luonnollista, kun on tiiviisti treenattu reilu vuosi putkeen.. Ja kesällä olin niin fiiliksissä ja isot odotukset, mutta ehkä sitten se nollien saamisen vaikeus vähän pääsi lannistamaankin.. Tai ei nyt lannistamaan, mutta söi terän suurimmalta innostukselta. :D Mutta kyllä se taas tästä, kun sopeudun uuteen kireämpään aikatauluun ja pidetään pieni breikki..
Ja toisaalta, onhan meillä näitä lajeja tässä muutenkin, välillä olisi varmasti hyvä muutenkin vähän vuorotella. Nyt kun kuitenkin on mahdollista päästä viikottain paimentamaan, niin siitähän en luopuis vaikka mikä olis! ;) Ja tokon kanssa motivaatio on myös nyt aika korkeella, kun ollaan ylempiin luokkiin päästy ja erikoisvoittajakaan ei ole niin kamalan kaukana.. Mutta siis ei me olla mitenkään agilityä lopettamassa, muutaman viikon tauko vaan tähän väliin. :)

Tokotreeni tehtiinkin taas kaupan pihassa ennen kuin Katriina tuli. Ruudun paikka on nyt kyllä tosi hyvä, ei mitään valittamista. Askelsiirtymissä ei yrittänyt äännellä juuri ollenkaan, vaikka oli uusi treenipaikka. Selvästi tullut varmuutta niihin ja erityisesti askelsiirtymät oikealle alkaa näyttämään siltä miltä haluankin, siis kroppa suorana ja ristiaskelilla mukana. ;)
Tunnaria tehtiin neljä toistoa, kaksi sellaista paljon kapuloita sikin sokin ja kaksi koemuodostelmaa. Ensimmäisellä koemuodostelmalla Jeriko koski väärään sen verran, että se liikkui hieman paikaltaan, tiukemmalta tuomarilta ehkä nollaantuisi jo tostakin? Siksi otin sitten vielä toisen koemuodostelman, että saa korjattua ton ja menikin sitten hyvin. Varmuutta oman nostamiseen on kyllä taas tullut paljon, eikä enää jää miettimään niitä muita. :)
Kaukkareissa tuli oikein hyviä vaihtoja, mutta pari hassua eteenpäin siirtymistä istumasta seisomaannousussa. Siis Jeriko vaan jotenkin ihan hämääntyi, eikä oikein ollut kartalla. Kävin sitten palauttamassa paikalleen ilman palkkausta tietenkin ja uudet vaihdot, hyvin korjasi. :)
Kaikenkaikkiaan kyllä hyvältä näyttää. :)

Ei kommentteja: