sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Hyvää fiilistä

Eilen illalla venyttelin ja hieroin poikia kykyjeni mukaan. Olin vähän epäillytkin, että Ukolla saattaisi olla jotain jumia joka selittäisi yllättävää keppiongelmaa ja niinhän Ukolla olikin lantio aika jumissa vasemmalta. Selittää hyvin miksi toiseen väliin ponnistaminen ei oikein onnistu, sittenhän kun kepeillä rytmiin pääsee niin saa varmasti muilla jaloilla kompensoitua, mutta toi ensimmäinen oikealle taipuminen vaatii töitä juuri siltä vasemmalta takajalalta. Ilmeisesti sain kuitenkin sitä ihan hyvin auki, kun tänään aamulla harjoitusesteillä kepit meni aivan erilailla kuin eilen ja vasen jalka venyi hienosti taakse. Hyvä minä. ;)

Otin kuitenkin ensimmäisellä radalla kepit varman päälle, kun ne lähti vähän hankalasti viistoon vasemmalle renkaan jälkeen. Renkaallakaan en varmaan koskaan ole ollut tolleen ottamassa vastaan, mutta hienosti sujui. Noinkaan paljoa ei varmasti olisi tarvinnut nyt kepeille jarruttaa. Rata meni muuten tosi kivasti ja Ukolla oli huomattavasti parempi meininki kuin eilen, mutta itse kikkailin turhaan persjätön hypylle ja rima tippui. Mutta Ukko ei ohitellut esteitä ja kepit meni hyvin, joten tää oli niin kuin henkinen nolla! :) Ja sijoituttiin kolmansiksi. ;)


Toinen rata oli taas harjoitustuomarin tekemä agilityrata ja mukavan suoraviivainen, kun tänä viikonloppuna kaikki muut radat on ollut aika kiemuraisia ykkösten radoiksi. Tämäkin rata meni tosi kivasti, kepit Ukko haki itse hyvin ja pujotteli virheittä, mutta sitten keppien jälkeen Ukko olikin jo ryntäämässä palkalle. :D Siitä sitten palauttelin takas ja yrityksistä huolimatta hyppäs ohittamansa hypyn väärään suuntaan, mutta saatiin jatkettua. Keinulla oli jotain ongelmaa, en tiedä liittyikö vielä siihen, että Ukko olis halunnut sinne palkalle jo pinkoa, ei kuitenkaan tehnyt keinua kunnolla. Pistin Ukon vielä siihen keinun kontaktille ja siitä käännyttiin suoraan loppusuoralle. Viimeisen esteen Ukko meinas taas jo ohittaa, kun oli niin kiire palkalle, mutta ehdin huutamaan perään ja Ukko korjas mikä oli kyllä kans hieno juttu!


Eiköhän tämä taas tästä ala luistamaan. :) Vaikuttaisi siltä, että Ukko olisi innostumassa nyt enemmän agilitystä ja kunhan se vielä tajuaa, ettei palkalle oikaista vaan mennään niin kuin minä näytän, niin varmaan alkaa tulemaan hyvää rataa. ;) Päivän opetus: jos koira alkaa tekemään toistuvasti virheitä, joita aikaisemmin ei ole tullut, hiero/hierotuta koira.

Ei kommentteja: